- Konuyu Başlatan
emre abı orayla ırtıbata gecsek hemen super olurkarar verdım tft mbk 621 alıcam ınsallh..kardeşim istersen benim de bir tanıdığım tft marka satıyor..istersen onunla da görüşebiliriz... şimdiden hayırlı olsun bakalım....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre abı orayla ırtıbata gecsek hemen super olurkarar verdım tft mbk 621 alıcam ınsallh..kardeşim istersen benim de bir tanıdığım tft marka satıyor..istersen onunla da görüşebiliriz... şimdiden hayırlı olsun bakalım....
sağol sametcim..Opelim.net Çeşme yat turunda opelcilerle çekilmiştik...yakında adaland da var..bundan sonra onunkini koyacam..bu arada konuyla alakasız ama Emre bey imzanızdaki resim foruma renk katmış...Deniz insanın içini açıyor valla...
sen ne zaman istersen gideriz..elinde de güzel jantlar var.bakarız..emre abı orayla ırtıbata gecsek hemen super olurkarar verdım tft mbk 621 alıcam ınsallh..
Diğer resmide bekliyorum...Çok güzel aktiviteler resimde bile insanın içi açılıyor...Bu arada jantta gelişmeleri takip ediyorum 14cüler olarak..sağol sametcim..Opelim.net Çeşme yat turunda opelcilerle çekilmiştik...yakında adaland da var..bundan sonra onunkini koyacam..