corsa c jantı hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NSX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok aga ne gsi ne de başka bişii aramadıgım bakmadıgım servis jantçı kalmadı bi yardım edin de bulalım şunlardan ya kafayı yiycem:)) bizim üyelerden hakanlı da vardı bunlardan ama ona da ulaşamıyorum yardım plsssss....

Son düzenleme:
Bu jantı bulman baya zor eğer yetkili servis getirmiyorsa dışarıda bulman çok zor. İstersen İzmir Opel Egem'e bir sor adamlar İrmscher'i Türkiye'de satan tek firma belki onlar getirte bilir ama sana fiyat olarak ne tutar bilemiyorum. Egem'de Mustafa bey vardı o ilgileniyordu bu işlerle

Ahmet Altınçubuk

hakan abi ankarada yaşıyo, jantları nerden almıştı hatırlamıyorum, bir ara bi izmir egem muhabbeti de geçmişti ama o başka parçalar için olabilir,yani emin değilim ama büyük ihtimal jantları ankarada bir opel bayisinden aldı..

ancak o jantı taktığınız zaman aracı biraz indirmeniz farz olacak.. o jantla beraber orjinal lastik ebadı 195/45/16
bu orjinal ölçü olduğundan lastik çapı değişmiyo , ama lastik yanağı şuanki lastiğe göre daha ince oluyo ve sırıtıyo o sebeptende aracı indirmek gerekiyo biraz..

orjinal gsi lar ( ingilterede sri diye geçer) normal corsalardan 1.5 cm daha alçak yani 1.2 1.3 ve 1.4 lere göre

ama genelde ingilteredeki corsacılar orjinal sri larını 1.5 cm daha indirmek suretiyle standart bir corsa ya göre 3 cm indirmiş oluyolar, hakan abi bilstein marka amortisörler ve markasını unuttuğum yaylarla aracını 3 cm indirmişti...

bu arada corsa 1.0 lar da 1.2 lere göre falan daha alçak, bu jantı taktıktan sonra orjinal 1.0 yayları takılarak amortisöre hiç dokunmadan yine güzel bir görüntü elde edilebilir ama araştırmak lazım tabi... ayrıca van lardaki durum nedir onuda bilmiyorum...

son olarak aşağıya yazacağım sitede bol miktarda sri jantı görebilirsiniz...

www.corsa-c.co.uk

ingilterede çok tutulan bir jant sri,gsi jantı olarak geçer 16" ti sanırım türkiyede bulman baya zor zamanında bende çok aramıştım bulamamışım.

Geri