arkadaşlar zor durumdayım 2004 corsa cdti enjoy aracımı yetkili servisten yeni almıştım. kaskoyu ise 15 şubattan sonra yaptırmayı planlıyordum. bir kaza geçirdim. sabah kaygan zemin nedeniyle virajı alamayarak ters döndüm. şükürler olsun araç tahminimden dahada sağlammış. bende hiç bir şey yok. ama aracın durumu kötü. kasko olmadığından masrafları kendim karşılayacağım.
1. aracın motorunda ve şanzumanında en ufak hasar yok.
2. şasede kayıklık yok şasecide ölçtürdüm.
3. ön tarafta sadece kaput hasar aldı. farlar dahi kırılmadı.
4. aracın tavanı ise ters dönme nedeniyle hasarlı.
5. ön sağ sol çamurluk hasarlı
6. dört kapı sağlam camlarda ve kaportada direklerde hiç bir şey yok. ama ön ve arka cam kırık.
7. arka bagaj kapağı hasarlı
bu araç 99000 de ve şu ana kadar yetkili servis bakımlı. baskı balatasını ve marş motorunu (güçlü olan ile) keyfi keder kendim ısrarla değiştirmiştim.
ben bu aracı kullanmak (banka kredisinin daha ilk taksidini ödedim) ve onarım için tüm masrafları cebimden ödemek zorundayım.
hareket tarzımı şu şekilde planladım
hasarlı ve değişecek parçaları çıkma olarak almak ( ort 1000 tl tutuyor)
kaporta işçiliği ile değişimlerini yaptırmak (1000-1500 arası fiyat aldım)
aracı komple fırın boya yaptırmak (1000-1500 tl arası fiyat aldım)
bu şekilde 3-4 sene binmek (ilk işim kasko olacak)
anlıycanız bana ortalama 5000 tl ye patlayacak. nasıl hareket edeyim. değerli yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. gören tüm kaportacılar tavan sacı düzelmez değişicek dediler özellilke bu çok canımı sıkıyor.
1. aracın motorunda ve şanzumanında en ufak hasar yok.
2. şasede kayıklık yok şasecide ölçtürdüm.
3. ön tarafta sadece kaput hasar aldı. farlar dahi kırılmadı.
4. aracın tavanı ise ters dönme nedeniyle hasarlı.
5. ön sağ sol çamurluk hasarlı
6. dört kapı sağlam camlarda ve kaportada direklerde hiç bir şey yok. ama ön ve arka cam kırık.
7. arka bagaj kapağı hasarlı
bu araç 99000 de ve şu ana kadar yetkili servis bakımlı. baskı balatasını ve marş motorunu (güçlü olan ile) keyfi keder kendim ısrarla değiştirmiştim.
ben bu aracı kullanmak (banka kredisinin daha ilk taksidini ödedim) ve onarım için tüm masrafları cebimden ödemek zorundayım.
hareket tarzımı şu şekilde planladım
hasarlı ve değişecek parçaları çıkma olarak almak ( ort 1000 tl tutuyor)
kaporta işçiliği ile değişimlerini yaptırmak (1000-1500 arası fiyat aldım)
aracı komple fırın boya yaptırmak (1000-1500 tl arası fiyat aldım)
bu şekilde 3-4 sene binmek (ilk işim kasko olacak)
anlıycanız bana ortalama 5000 tl ye patlayacak. nasıl hareket edeyim. değerli yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. gören tüm kaportacılar tavan sacı düzelmez değişicek dediler özellilke bu çok canımı sıkıyor.