6 Şub 2011 Konuyu Başlatan #11 tayfunozkan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2010 Mesajlar 512 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 peki bulduğum çıkmalar ile diğer değişmeyen parçalar arasında az bir tmn farkı olursa bu giderilebilir mi
peki bulduğum çıkmalar ile diğer değişmeyen parçalar arasında az bir tmn farkı olursa bu giderilebilir mi
7 Şub 2011 #12 Mustafaeren Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2007 Mesajlar 2,940 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 usta senın arac ne renk eger beyazsa yada gırıyse pasta cıla ıle ton farkı kesın cozum olur boya masrafından kurtulursun...
usta senın arac ne renk eger beyazsa yada gırıyse pasta cıla ıle ton farkı kesın cozum olur boya masrafından kurtulursun...
7 Şub 2011 #13 pacificno1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2009 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 Puanları 0 hott_buzz' Alıntı: usta senın arac ne renk eger beyazsa yada gırıyse pasta cıla ıle ton farkı kesın cozum olur boya masrafından kurtulursun... Genişletmek için tıkla ... ama kırmızı ise boya tonu tutması çok zor... corsa, meriva ların kırmızı renkleri sorunlu...
hott_buzz' Alıntı: usta senın arac ne renk eger beyazsa yada gırıyse pasta cıla ıle ton farkı kesın cozum olur boya masrafından kurtulursun... Genişletmek için tıkla ... ama kırmızı ise boya tonu tutması çok zor... corsa, meriva ların kırmızı renkleri sorunlu...
7 Şub 2011 Konuyu Başlatan #14 tayfunozkan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2010 Mesajlar 512 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 araç gümüş gri
7 Şub 2011 #15 deniz_serdar Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Mar 2009 Mesajlar 2,531 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 tayfunozkan' Alıntı: bu arada çıkma tavan sacına 300tl çıkma arka bagaj kapısına 200 tl fiyat aldım. ön kaput zaten 100 çamurlukların tanesi ise 40. kaporta işçiliğine 1200 vericem boyasına ise komple fırınlı boya 1250 tl. bu fiyatlar sizce nasıl? Genişletmek için tıkla ... benim kuzen kaportacı ümraniyede istersen yönlendireyim seni
tayfunozkan' Alıntı: bu arada çıkma tavan sacına 300tl çıkma arka bagaj kapısına 200 tl fiyat aldım. ön kaput zaten 100 çamurlukların tanesi ise 40. kaporta işçiliğine 1200 vericem boyasına ise komple fırınlı boya 1250 tl. bu fiyatlar sizce nasıl? Genişletmek için tıkla ... benim kuzen kaportacı ümraniyede istersen yönlendireyim seni
7 Şub 2011 #16 suluboya44 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Kas 2010 Mesajlar 807 Tepkime puanı 4 Puanları 16 geçmiş olsun,,, bazı deneyimlerimi paylaşacaktım, sayfayı yenileyip giriş yaptıktan sonra uzun uzun yazdım ancak cevapla butonuna tıkladığımda 1. Bu özelliği kullanabilmeniz için izniniz yok. Lütfen sayfayı yenileyip tekrar giriş yapıp, tekrar deneyiniz. ile karşılaştım,,, fiyat mantıklı gibi ama ben kendi adıma sanayiden çok çektim, kimsenin aynı sıkıntıları yaşamasını istemem,
geçmiş olsun,,, bazı deneyimlerimi paylaşacaktım, sayfayı yenileyip giriş yaptıktan sonra uzun uzun yazdım ancak cevapla butonuna tıkladığımda 1. Bu özelliği kullanabilmeniz için izniniz yok. Lütfen sayfayı yenileyip tekrar giriş yapıp, tekrar deneyiniz. ile karşılaştım,,, fiyat mantıklı gibi ama ben kendi adıma sanayiden çok çektim, kimsenin aynı sıkıntıları yaşamasını istemem,
7 Şub 2011 Konuyu Başlatan #17 tayfunozkan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2010 Mesajlar 512 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 buraya yazabilirsiniz
7 Şub 2011 Konuyu Başlatan #18 tayfunozkan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2010 Mesajlar 512 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 şu an tuzladayım bu civarda tavsiye edeceğiniz servis var mı. tam donanımlı robotla falan çektirme yapılıyormuş. bunları yapabilen
şu an tuzladayım bu civarda tavsiye edeceğiniz servis var mı. tam donanımlı robotla falan çektirme yapılıyormuş. bunları yapabilen
7 Şub 2011 #19 DJnonstop Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ağu 2010 Mesajlar 79 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 gemıs olsun....
8 Şub 2011 Konuyu Başlatan #20 tayfunozkan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2010 Mesajlar 512 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 başka yorum yapacak yok mu