- Konuyu Başlatan
dediğim gibi filmlı camlara alışmıstım rahatsız olmuyordum ısıklardan...filmer sökulunce olması gerekır diye düşündüm...umarım faydasını görürüm...gereksız bı yatırım bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dediğim gibi filmlı camlara alışmıstım rahatsız olmuyordum ısıklardan...filmer sökulunce olması gerekır diye düşündüm...umarım faydasını görürüm...gereksız bı yatırım bence
istanbulda çok çok var o tarz ışıklardan ...bide sisci arkadaslar var...hem merceksız bembeyaz xenon farlar hemde sislerde aynı sekılde xenon var....sisler neden açılır hiç anlamam zaten...sankı safarı yapan jeepler gibihep bana mı denk geliyor bilmem ama halojen olsun xenon olsun far ayarı olmayan çok araç var hele iş çıkış zaten gözler yorgun birde dikiz aynasında gözleri yakan bir ışık hiç hoş olmuyor.bence yerinde bir karar
saol allah razı olsun sayende kardeşgüle güle kullan kardeşim hayırlı ugurlu olsun
gereksız bı yatırım bence
akşam çıktım zaten yola fark bellı oluyordu arkamda uzunlar yanmasada ...güzel oldu ve altındakı lambanın vitesin oldugu noktayı loş bi sekılde aydınlatmasıda ayrı bi güzelhayırlı olsun gule gule kullan gerı vıtese gerek yok ugrasmana degmez memnun kalcan ıstersen bı dene arkana uzunları yaktır