corsa c kararan ayna

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hep bana mı denk geliyor bilmem ama halojen olsun xenon olsun far ayarı olmayan çok araç var hele iş çıkış zaten gözler yorgun birde dikiz aynasında gözleri yakan bir ışık hiç hoş olmuyor.bence yerinde bir karar
istanbulda çok çok var o tarz ışıklardan ...bide sisci arkadaslar var...hem merceksız bembeyaz xenon farlar hemde sislerde aynı sekılde xenon var....sisler neden açılır hiç anlamam zaten...sankı safarı yapan jeepler gibi

güle güle kullan kardeşim hayırlı ugurlu olsun
saol allah razı olsun sayende kardeş

konuyu okuyup yorumda bulunan tüm arkadaslarıma teşekkürler...bugun aynamı taktım her hangi sırıtan yapay duran hiç bir göruntu yok...elektiriği aydınlatmadan aldım geri vites baglantısı ile uğrasmadım...fotolarınıda ekledım

araca far sensörüde taktım fakat akşam saatlerıne kaldığımız için acele ettık foto içinde vakıt olmadı...

aynamız bunun aynısıydı..baglantı noktasındakı kanatları kestık...taşa tuttum ve siyah sprey boya ile boyadım...

kanatlarının kesılmıiş hali

boyandıktan sonrakı halı

son halı cama tutan kısmı öncekınden farksız

hayırlı olsun gule gule kullan gerı vıtese gerek yok ugrasmana degmez memnun kalcan ıstersen bı dene arkana uzunları yaktır :D

hayırlı olsun gule gule kullan gerı vıtese gerek yok ugrasmana degmez memnun kalcan ıstersen bı dene arkana uzunları yaktır :D
akşam çıktım zaten yola fark bellı oluyordu arkamda uzunlar yanmasada ...güzel oldu ve altındakı lambanın vitesin oldugu noktayı loş bi sekılde aydınlatmasıda ayrı bi güzel

hasan ne kadara mal oldu

sadece aynayı temın ettım 130 tlye ...montajını kendım yaptım...

Hocam ben de kararan dikiz aldım. Montajını biraz daha detaylı anlatabilir misin? Teşekkürler.

Geri