Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu nasıldır acaba, görüntü sade ve güzel gözüküyor ama Corsa C için uygun olur mu? Alıp da kullanan varsa yorumlarıyla yardımcı olmalarını rica ediyorum.
geçenlerde bu kolçağın uyumlu olmadığını okumuştum...vidalar boşta kalıyordu heralde...öyle bişeyler vardı...bence böyle dandik şeyler alma...sonuç olarak arabanın orta yerinde duruyor ve biraz sağlam bişey olması gerek...yani orjinali
geçenlerde bu kolçağın uyumlu olmadığını okumuştum...vidalar boşta kalıyordu heralde...öyle bişeyler vardı...bence böyle dandik şeyler alma...sonuç olarak arabanın orta yerinde duruyor ve biraz sağlam bişey olması gerek...yani orjinali
benim arabada aluminyum renkli konsol kaplaması aluminyum vites topuzu falan olduğu için bundan aldım sırıtmadı. ama kaplamalar olmasa senin gösterdiğinden taktırırdım bu sırıtırdı o zaman. 25 liralık aletler yav, bakarsın sıkılırım ondan takarım sonra.
Bu nasıldır acaba, görüntü sade ve güzel gözüküyor ama Corsa C için uygun olur mu? Alıp da kullanan varsa yorumlarıyla yardımcı olmalarını rica ediyorum.
ankaradan maltepe pazarından 17,50 YTL ye aldım taktım inanılmaz güzel oldu benim aracımın içine gri renk uyumlu olacağını düşünerek gri aldım her binen orjinali sanıyor ayrıca çokta kalitesiz sayılmaz ben kullanıyorum. + montajını kendim yaptım demir ayakları var onlarıda takınca vidalar boşta kalmıyor