Corsa C Led uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MtnK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yakıt azaldığında yanan uyarı ışığı 2 kademelidir 1 kademede sadece yanar biraz daha kullanmaya devam ederseniz yanıp sönmeye başlayacaktır buda 2. kademesidir

Evet Oygürün dediklerine katılıyorum.Işık görüntüsü için yakıt almamıştım.Bugün dolum yapıldı malum bayram hazırlığı :bir:

Son düzenleme:
Kapı içi led on numara olmuş :D Ellerine sağlık. Ayrıca dikkatimi çekti mazot ışığı yanıp sönüyor neden? bende yandığı zaman sürekli yanıyor hiç yanıp sönmüyor. Sıkıntı bende mi.

Gösterge ayrı mı ayrı hoşuma gitti ama yapmaya cesaret edemiyorum :D

Teşekkür ederim bende biraz tırsarak yaptım çünkü pek elektronik oranlamaları bilmiyorum ama el becerime ve :rakir: deli cesaretiyle yaptım inşallah sorun yaşamam ama artık bu işlemleri baya hızlı yapmaya başladım :bir::D:bir:

Valla orjinal her zaman iyidir ama 2 gündür göstergelere bakmaktan kendimi alamıyorum inşallah nazar deymez...

Konuyu hortlatıyorum ama nerede yaptırabiliriz bunu? Orjinal gösterge ışıklarını sevmiyorum

vay be ellerine sağlık hocam çok iyi iş çıkarmışşın benim de led ışıklara takıntım var şimdi senden ilham aldım kendi corsama uygularım artık :)

Geri