Corsa C Ledli Far Uygulaması :)

güle güle kullan. çok şık durmuş. ama gece aydınlatmasına dikkat et. eğer az aydınlatıyorsa osram yada philips markanın 55W üstü ampullerini deneyebilirsin.

Bu junyan farların mercek çapını bilen var acaba? Değiştirmek için hangi merceği tercih etmeli? ya da kısa farların mercek çapları standart mıdır?

Son düzenleme:
corsacledlfar3.jpg

corsacledlfar2.jpg

corsacledlfar.jpg

Farı açtrmani tavsiye etmem

Mercekler ışığı homojen dağıtmıyor. Değiştirmeyi düşünüyorum

ampulleri osram nightbreaker h1'le değiştirdim. aydınlatma iyi fakat homojen değil. kimi yer çok aydınlık kimi yer karanlık. o nedenle valeonun h7 merceği ile değiştirmeyi düşünüyorum.

su alma olayına da gelince biliyorsunuz farın altında bir çok havalandırma yeri var. yapacağım izolasyon ile su alma olacağını düşünmüyorum, olsa bile havalandırmalar yeterli olur bence.

ayrıca merceğin ve uzun farın üstünde kaş gibi bir hat var. ona da ince bir ayar çekip görsel olarak bir şeyler yapacağım.

Bu fardan memnunmusunuz. Bende juyan marka olanı almayı düşünüyorum. Görünüş olarak güzel duruyor şimşek gri arabamada yakışacağını düşünüyorum ama kullanım olarak nasıl?

mercekler değişmedigi sürece gece görüş iyi değil. sadece görüntüsü iyi. ben valeo h11 merceklerle değiştirdim. şimdi gayet iyi. değiştirmek için baya emek istiyor.

Benim aracımın farları orjinal mercekli ancak farlardan birinin üst ayakları kırılmış. Camı sararmış ve ne yapsam fayda etmedi far motorları arızalı, manuel ayar tutumuyor. En iyisi değişmek diye düşündüm. Acaba benim orjinal lmercekler uyarmı. Uzunlar mercekli değil ama benim

Geri