Corsa-c Logo İptali

Yahu kardeşim ne güzel logosu var, niye iptal ediyonuz ki? Hele hele opel gibi elit bir markayı. Hani uyduruk bir marka olsa yine anlarım. Ben opeli gururla kullanıyorum. Anahtarlığıma bile opel logosu yapıştırdım sonradan. Siz o iptal logolarını bana ödemeli kargo yapın.

alpago' Alıntı:
Yahu kardeşim ne güzel logosu var, niye iptal ediyonuz ki? Hele hele opel gibi elit bir markayı. Hani uyduruk bir marka olsa yine anlarım. Ben opeli gururla kullanıyorum. Anahtarlığıma bile opel logosu yapıştırdım sonradan. Siz o iptal logolarını bana ödemeli kargo yapın.

Arabam da gsi dışında görürnen hiçbir tarafında opel yazmaz..

Ama Ferrarim filan olsa iptal yapmayabilirim..

Bende hafta sonu vakit bulup logonun yanındakinikeljaları iptal ettim.Mat siyah folyo ile 10 dk lık işi var, üstelik beğenmesseniz söküyorsunuz eski haline dönüyor.Logo iptali değil ama Nikelaj iptali :) Hoşuma giderse, logoyu da iptal edeceğim
panjurboyali21lz4.jpg

Son düzenleme:
işte bu kadar yaw ne gerek var dimi ugraşmaya yap istediginde sök ne servis nede başka birine ihtiyaç yok bi maket bıcagı yeter
güzel olmuş eline saglık

işte bu kadar yaw ne gerek var dimi ugraşmaya yap istediginde sök ne servis nede başka birine ihtiyaç yok bi maket bıcagı yeter
güzel olmuş eline saglık

hocam senınkı gusel olmus.... sokup ole mı kaplamak gerekıyor yoksa uzerındeyken mı kapladın...

beyler bu da benim acemice bir denemem :)

sen hangi malzeme ile kapattın nikelajı? komple kapanmış gibi gördüm resimden? yoksa sadece resimde mi kapattın?

arkadaşlar benim renkten dolayı bi avantajım var ama logo iptali her renge gider direk alın malzemeyi ve yapın üzerinde sökmeden

Geri