Corsa C motor temizleme.!!(acill)

opel mar a gitmiştim, ordaki elektrikçiyle motor temizliği muhabbeti yaparken, motoro su vurulur ama bilen kişi vurmalı demişti, dur ben seninkine bir vurayım dedi, gitti bi 10 dakka sonra geldi tertemiz olmuştu motor, herhangi bir sorunda yaşamadım sonra

aynen bu işi yıkamacı değil motor ustası yapmalı. ben yıllık bakımlarında su tutturuyorum. detaysız kabasını alıyor. detaylı olarak mazotla yıkanmalı. yinede motor sık sık yıkanmamalı bence.

Arabanın motoru çok kirli kum var aralarda rotların oralarda çamur birikmiş bu gibi ara yerleri temizlemem Şart Para vermekde istemiyorum Ama Açıkcası korkuyorum biyeri bozulucak diye.

Arabanın beyinine v.b elektronik aksamlarına Şu Kaçması kolaymıdır Yani Şöyle bi Yüzeysel olarak tazzikli su tutsak Su Kaçarmı:? :(

Aracın Altından(motorum altından) TAzzikli su vursak Bişey olurmu:?

sonax,ziebart benzeri yerlerde motor temizliği yaptırmak daha mantıklı bence özel kimyasallarla temizliyolar ve hiç bi şekilde zarar verme durumu söz konusu olmuyo fazla bi ücretide yoktu

Bilgileriniz için teşekkr ederim Galiba Yine temizlemeciye para vercez :D

Teşekkrler.!

motor beynı ecotec yazısının oralarda kelepçeli bir şekilde duruyor. ustte yani sarın sarmalayın. yıkamacı ilacı vursun. sonra çok uzaktan su tutun. kilit nokta uzaktan su tutmak. yani basınçla birlikte su bir yerlere sızmasın. uzaktan süzülüp gitsin

motor beynı ecotec yazısının oralarda kelepçeli bir şekilde duruyor. ustte yani sarın sarmalayın. yıkamacı ilacı vursun. sonra çok uzaktan su tutun. kilit nokta uzaktan su tutmak. yani basınçla birlikte su bir yerlere sızmasın. uzaktan süzülüp gitsin

Omu beyin Oh rahatladım walla 1 damla su gelmedi allhtan Arkadaşta Dio O Gaz kelebeğidir dio .Sanırsam COrsa c lerde kelebek yok elektronik sistem.

Arkadaşlar bu beyini sarıp sarmaladık diyelim başka biyerden arıza çıkara bilirmi.:S

Beyin bu mudur?

picture.php

Son düzenleme:
Geri