teşekkürler @bymerthan, sökerek boyadım.çok güzel olmuşş.. sen arabanın üstündemi boyadın yoksa söktünmü?
Teşekkürler Mel-a-ku
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler @bymerthan, sökerek boyadım.çok güzel olmuşş.. sen arabanın üstündemi boyadın yoksa söktünmü?
merthan zaten dışı güzel bi araç içide süper olmuş bu uygulamayı yapan arkadaşlara keyifli sürüşler diliyorum..
Göğüs orjinal fabrika çıkışı. Njoy modelleri böyle.BENIM MERAK ETTIGIM HALKALAR DISINDA KALAN TEYP USTUNDEKI GENIS BOLGEYI SENMI BOYADIN YOKSA FABRIKASYON OLARAKMI OYLE BEN BAKTIM FABRIKASYONA BENZIYOR SENDEKI HADISE YOKSA BENMI YANILIYORUM.
EGER SEN BOYADIYSAN BU KADAR DUZGUN VE PRUZSUZ NASIL OLDUGUNU BIZIMLE PAYLASIRSAN COK SEVINIRIM.
TESEKKURLER
gerçekten güzel olmuş maliyetide düşük ama orijinali düşünenler servis satıyor üst kapak yalnış hatırlamıyorsam 25 alttakide 15ti. Üst havalandırma ızgaraları süper olmuş yapsakmı acaba yaw kazasız belasız güzel olmuş teypin o yanları boyalı halinin fotoları beklioruz