Corsa C öneriler

23022010a

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar

bu araç sizin olsaydı neler tavsiye ederdiniz? :D

Son düzenleme:
camlara film de güzel olur.

Arkadaşlar ben de fotoğraftaki gibi film mi çektirsem? Gerçi fotoğrafta bir kısmında var, benim aklıma bütün tavana film çekmek geldi. Sizce yakışır mı?

Ekli dosyalar

• 2aacxn9.webp
    2aacxn9.webp
    30.4 KB · Görüntüleme: 67
usta gıt hurdacılara cıkma tampon al on arka makyajlı kasa taktırt o farları ya degıstr yada bı temızlet kapı cıta kapı kollarını boyat arac rengıne tavana parlak flım kapı dıregıne parlak flım camlara flım cektır arastr cıkma temız bıde 15 jant taktın mı oo super olur ıste.

usta gıt hurdacılara cıkma tampon al on arka makyajlı kasa taktırt o farları ya degıstr yada bı temızlet kapı cıta kapı kollarını boyat arac rengıne tavana parlak flım kapı dıregıne parlak flım camlara flım cektır arastr cıkma temız bıde 15 jant taktın mı oo super olur ıste.

Öncelikle teşekkür ederim kardeşim. Fakat burası Türkiye gibi değil, çıkma tampon her zaman bulamazsın, bir ara araştırdım ama bulamadım, anlayacağın tek çözüm boyatmak olacak (tamponlar, aynalar, kapı ve bagaj kolları ve çıtalar) üstüne de cila iyi gider :)
Tavana film çekmek bu gece geldi aklıma :) uygun fiyata olursa yaparım.
Farları temizlemeyi düşünüyorum çünkü farlar da pahalı :(

Aracın içi için yapmak istediğim şeyler şunlar:
- Zemin aydınlatması (forumda bir arkadaş yapmış fakat elektrikle alakam olmadığı için nasıl yapacağımı pek bilmiyorum) bununla beraber torpido içi aydınlatması
- Kolçak
- Orta konsolun içine kaymayan ped koymak (kalkışlarda orada ne varsa yere düşüyor sonra ara dur :D)
- Yüklemiş olduğum fotoğraftaki vites topuzu, el freni, kadran için krom halka ve radyonun kısmı gibi kaplama (bunları nereden bulabilirim onu da bilmiyorum)

Ekli dosyalar

• Opel-Tigra-interior.webp
    Opel-Tigra-interior.webp
    26.9 KB · Görüntüleme: 35
usta sen ankarada degılmısın?? taban aydınlatması torpıdo aydınlatması ıcıne onde ıctekı dırek kaplamasını cek cıkıyor aten bej rengı olan tavan lambasınıda sok aynı renk kabloları bul o tavan aydınlatmasının kablosu ordan ıstegın yere kablo ek yaparak cek led serıtlerden al (ucuzdur orda umarım) ayak aydınlatması ıcın torpıdonun altına yapıstır torpıdo gozunun ıcıne bagla gıtsın sonra ıc aydınlatam yanınca onlarda yanar...

Gökhan sen Ankara,da değilmisin,yada nerdesinki bulamıyosun.
istediğin vites topuzundan bende var resmini koyuyorum.

scaled.php

Şu an Ankara'da değilim arkadaşlar...

Mustafa dediğini yapıcam kardeşim, önce buradaki 1 metreden fazla olan kar temizlensin de :)

Birol abi Bosna Hersek'teyim... Burada bulamadım, genelde arabalarla ilgili herşey sipariş üzerine geliyor, öyle olunca da bir hayli pahalıya patlıyor :) Fiyatları nedir abi onların?

Geri