Corsa C OPC consept

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weSti555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
komple opc body kiti uygulamışlar tuningtürkiye dergisini bi sayısında vardı ve fiberden değil pvc denilen evlerdeki pencerelerin malzemesinden düşün plastik te değil değişik bişey ve sağlam oldukça sanırım aslında arka tamponu almak lazım sırf ordan

evet pvc olarak yapan yerler var artık bildigim kadarıyla.öle bişey yaptırıldıgı takdirde cok iyi olur bence bu tampon.fiber de güzel olur görüntü olarak.fakat en ufak bi carpmada tüm para gidebilir

çok güzelmiş..

jantlar zafira opc a kasanın aynısı.. opc uzmanları bu işi biliyo..:good:
keşke çıksaymış..

demek ki bizim motoru ilk bunda denemişler..
1.6 turbo 180 hp 7.9sn (meri 8,2) 225 (meri 222)km max..

aynen kasa değişikliği kurbanı..:(

bu opelinde ne yaptığı belli değil bu araç Harikaymış...
Duruş olarak mükemmel Mehmet abinin dediği gibi arka tamponda gerçekten örnek alınacak kadar güzel

Valla arka tamponu dışındaki herşeyi güzel, arka tampon bir OPC ye göre aşırı sade olmuş :) Ben isteyene aynı arabayı yaparım, sadece jantlara garanti veremem :) bir de motora :)

bi ara sahibindende de vardı 1.3 beyaz corsa satılık.arka tamponu aynı böyleydi.ön tamponu tam olarak bilmiorum hatta bi ara aydın sökede durdu.sona kuşadasına geçti sona satıldı nereye gitti bilmiorum ama çok güzeldi.tamponları falan çok güzel diyordum kendi kendime meğersem opc tamponumuş helal olsun yapan adama çok güzel yapmış.

1,6 turbo 180 hp çıkarsalarmış piyasaya jdm ve pug çılara inat hemen alırdım bi tane... hepsine el sallardım :)
araç mükemmel herşeyiyle....!!!!

Geri