Corsa c orjinal sis farı isteyenlere müjde !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O

ozzyouz

Bilgi Girilmemiş
Dün bizim oradaki sanayide işim wardı gitti m bir parçacıya sorayım dedim öylesine sis farı varmı die var dedi kesin 100 ytl üstü bir şey söylecek diye sandım fakat 65 ytl dedi tanesine bence gayet uygun isteyenlere duyurulur

Piyasada yan sanayii bir ürün var corsa c için fakat orjinaline pek benzemiyor. Sis farı istiyenlere ve özellikle orjinal parça deye tutturmayan arkadaşlara önerile bilir.
Yanlız corsa c lerin bir çoğunda sisler için bir kablo çekilmemiş, güvendiğiniz bir elektirkçiye yaptırın.
Birde herhalde o kişide sis farı düğmesi yoktur. Servis 160 lira çivarı bir fiyat istiyor. Onuda sorar bizimle paylaşırsan sevinirim.

Ahmet Altınçubuk

üzerinde valeo yazıyor .. bu da orjinalliğine kanıt sanırım ;)

160 ytl fiyat çıkarmıyorlar 160 ytl nerede ahmet kardeş ? sislerin tanesine 120 ytl diyor adamlar sen düşün ..

arka sislere baglıyorlarmış 50 ytl civarı o da

Ben daha yeni taktırdim serviste. Bende arka sislere taktırdim fakat farlardan ayrı yanmıyor, onun içinde ayrı bir düğme gerekiyormuş. Sislerin vakeo olması tabii daha bir güven veriyor, bence fiyatıda çok iyi.
Sis farı olmayan arkadaşlar düşüne bilir.

Ahmet Altınçubuk

aslında dediğin gibi arka sislere deil de söyle ayrı bi düğme daha hoş olabilri evet

Yani benimde yapmak istediğim o aslında ama düğme bulmak zor ya çıkmacılar veya yurt dışından getirtmek lazım. Servis dediğim gibi 160 lira gibi bir para istiyor. Çok para

Ahmet Altınçubuk

kesinlikle haklısın bir düğmeye 160 lira verilmez kardeşim.. en mantıklısını sanayideki arkadaslar yapar :D çözüm tükenmez bizimkilerde :)

küçük anahtarlar var. onlardan takabilirsiniz. ancak bu sefer de gunduz vakti yanıp yanmadığını kontrol edemiyorsunuz. ben diger aracıma oyle yaptım.

yani gostergelerde sis ışığı yanmıyor ayrı anahtar takınca. dolayısıyla da yanıp yanmadıgını takıp edemıyorsunuz. ozellikle karşınızda polis cevirme yaparken, "ule acaba yanıyormuydu , şimdi söndüreyim derken kazayla yakmayayım" diye düşünüyorsunuz.

benım karlıklarda ki sislerde ayrı bir anahtar var.. traktor malzemesi satan dükkandan almıştı anahtarı :D.. ouz sen aldınmı o sis farlarından?

aldım kardeşim kesinlikle orj. opel servisinde 125 ytl bayılmasınlar diye yazayım dedim

Geri