Corsa c orjinal sis farı isteyenlere müjde !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sis farı olmayan arkadaşlara bence hiç durmasın. Çok güzel olmuş, iyi günlerde kullan. Ayıptır sorması montaj dahil hepsi ne tuttu?

Ahmet Altınçubuk

selam ahmet montaj dahil 250 ytl oldu düğme yaptırdım ayrı bi yere arka sise hiç baglatmadım bağlatsaydım farları yakmadan olmayacaktı bunu da belitelim bilmeyen arkadaslar bilgilensin

abi peki ayrı biyer dediğin arka sis düğmesinin yanındaki boşluk mu oluyo? yoksa başka bi yer mi ? bide ben tekil olaraktan gsi ızgaralarının fiyatını merak ettim :D

gsi ızgaraları toplam 80 ytl ye mal oldu orjinal tamamıyle maslaktan marotodan alabilirisniz opel yedek parçacı ...
bi

bi yerden kasıt dediğimde anahtara 150 ytl bayılmadım gidio direksiyon simidinin sol alt kısmında bi boşluk var orayı deldirdim anahtar yaptırdım fotosnu çekersem gösteririm çok tatlı oldu hiç gözükmüo da

abi benim okul maslakta itü.. kaç senedir gidip gelioruz.. şu maslak oto sanayi sitesini görmek bi nasip olmadı:D nasıl gidiliyo bilmiyorum.. geçen sarıyere giderken tabelasını gördüm gerçi belki ordan gidiliyodur:) yani itüden çıktım bpnin yanından dönüp sarıyer istikametine giderken gördüm tabelayı

bi yerden kasıt dediğimde anahtara 150 ytl bayılmadım gidio direksiyon simidinin sol alt kısmında bi boşluk var orayı deldirdim anahtar yaptırdım fotosnu çekersem gösteririm çok tatlı oldu hiç gözükmüo da

tabi abi hertürlü paylaşıma açığız corsa konusunda :D

meftuncum evet dogru biliorsun sarıyer yönünden gidiosun tabelalar gösterir ,zaten gitme psikolojin bozulur aracımız baya bi ezilio düşün ferrarinin teknik servisi var :)

bi iki saat önce yağmur riskini rağmen arabayı yıkattım.. yarın sabah ince işim var diye:D neyse tertemiz ettik kokular sıktık yarım saat kapılar açık havalandı falan.. (temiz araba sahibini mutlu eder) derken yine soğudum arabadan sen ferrari falan diyince:) ehuehu şaka bi yana corsamı seviorum.. elimdekine şükrediyorum yani.. bi kere 2004 model m3 e binip çalıştırmıştım falan, öle zamnlarda gerçekten insan soğuyo diğer sıradan arabalardan.. bu araba bu kadar pahalı ama hakediomuş diosun.. ki sen çalıştırmasanda modenaya binmişsin ama 1 ay sonra falan unutuyosun endişelenme :)

Arkadaşlar bindiğiniz arabanın kıymetini bilin bence. Tamam Ferrari tartışmasız çok mükemmel bir araba fakat bir ferrari'yi bir Corsa kadar rahat kullanabilirmisiniz! Bence bir Ferrari fuarda içine oturulan ve içi incelenen bir arabadır dahası bizim için beladır. Ya sadece vergisi ile bir Corsa alırsın, o arabayı nasıl yollara çıkaracaksın.
Hiç gerek yok.

Ahmet Altınçubuk

Geri