Corsa c orjinal sis farı isteyenlere müjde !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla Arıyor Hala Dügmeyi Sanırsam:D:D

sis farı için

arkadaşlar sis farlarının ayrı anahtara bağlandığı zaman kontrol imkanı yok diyorsunuzya sis için ayrı anahtar koyduğunuz zaman anahtara gelen voltaj çıkışını park lambalarından alırsanız farlarınızı kapattığnız zaman oda sönecektir sis leriniz park lambalarınızı yakmadan yanmaz hemde devreye aldığınız zaman sisler ve parklar ön tarafta bir bütünlük sağlar :pon:

güzel oldu bu paylaşım, sis farı temin edebileceğimiz yerin detayını verebilirmisin? pm rica edeyim. tşk. ler şimdiden

ahmet keçeci

tam adres alabilirsem sevinirim. ayrıca il dışı isteklere cevap veriyorlarmı? teşekkürler. ahmet keçeci

ahmet bey selamlar.. B.Düzü sanayi sitesinden temin edebilirsiniz il dışına kargo mutlaka yaparlar

güzel oldu bu paylaşım, sis farı temin edebileceğimiz yerin detayını verebilirmisin? pm rica edeyim. tşk. ler şimdiden
oğuz banada mesaj atarmısın alıcam bende

selam serkan ..
beylikdüzü sanayi sitesinde sis farlarını tanesi 65 ytl ye aldım eger ızgaraları istiorusan onu da maroto maslaktan alacaksın onlarda toplamı 80 ytl

yahu bu mod işinde son yok alıyım diyorum bir 206gti modlu bineyim diyorum ama nasıl yapıcaz ya :D alsak mı bunlardan banada :D

yahu bu mod işinde son yok alıyım diyorum bir 206gti modlu bineyim diyorum ama nasıl yapıcaz ya :D alsak mı bunlardan banada :D
alper sen nerdesin ya istanbula yolun düşmüyo mu alalım şu sislerden kafayı yedim vallla:D
pejo mejo yok:Dopele devam

Geri