Corsa C Panjurrr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MuRaT34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gecen usttekı vıdaları soktuk kaputun orayı tutanları ama beceremedık komple tamponu mu sokucez sımdı =)

daha rahat olur ben tamponu söküpte yapmıştım gayet kolay sökülüyo 8 ve 10 numara anahtarla yapabilirsin tampon dodiklerinin iç kısmından davlumbazın olduğu yerden 2 vida sokülünce tampon iniyo

bence hiç çıkarma çnkü onların arkasındaki geçme yerleri çok kötü duruyor.en güzeli siyah malzemeyle kaplatmak....ama bence gri çok güzel duruyor arabada.

daha rahat olur ben tamponu söküpte yapmıştım gayet kolay sökülüyo 8 ve 10 numara anahtarla yapabilirsin tampon dodiklerinin iç kısmından davlumbazın olduğu yerden 2 vida sokülünce tampon iniyo

Peki sonrasında folyoyu çıkarttığımzda krom parçada iz kalırmı ???

Peki sonrasında folyoyu çıkarttığımzda krom parçada iz kalırmı ???

Hiçbir şey olmaz, en kötüsünü düşünüp yapışkan iz bıraktı diyelim.deterjan ile ile kolayca temizlenir merak etme :good:

bende kaplattım panjuru 3m karbon folyo var bence ondan yaptr daha guzel duruyo...hıc bır brakmadan cıkaabılırsın...yırtılma solma cıkma yapmıyo..

logonun yanındakı parlak kısım tırnaklı...arkadan tırnaklarını açıp alabılırsın altında mat sıyah plastık kalıyor...eger sökecegın parcayı onemsemıyorsan tornavıdayla kanırtarak tırnakları kırarak çıkarabılırsın...

siyaha boyattım =) sanırım artık gerı donusum yok :D

Geri