corsa c ses sorunu??

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracta bı ses var ama volan sesı degıl volan sesı debrıyaja basınca kesılıyor dıyorsunuz arac durdugu yerde boyle bı ıslık sesı gıbı ama ole bı seste degıl surtme sesı gıbı karısık bı ses var turbo bozulmus olsa arac gıtmez acaba kayıslardan bırının rulmanı mı gıttı yada onceden basına boyle bısey gelmıs olan var mı acaba??

turbo çatlamış olmasın Olmaz deme :D yüksek devirde çok kullandnmı :?

evet kullandım devırı severım oda olabılır aklıma turbo ıle ılgılı sorun gelıyo ama getırmek ıstemıyorum aslında :)

bnce sn servise git o sesle fazla kullanmadan götür :D

yarın götürüp bi baktırayım barı.. turbo o kadar pahalı degılmıs gene yahu..

arkadaşlar aracta bı ses var ama volan sesı degıl volan sesı debrıyaja basınca kesılıyor dıyorsunuz arac durdugu yerde boyle bı ıslık sesı gıbı ama ole bı seste degıl surtme sesı gıbı karısık bı ses var turbo bozulmus olsa arac gıtmez acaba kayıslardan bırının rulmanı mı gıttı yada onceden basına boyle bısey gelmıs olan var mı acaba??
ewet dediginiz gibi kayışların rulmanları gitmiş tir hareket halindeyken araç devirden düşünce cigii cigii gibi mi bir ses geliyor bizim araçdada vardı tiger seti rulmanlar degişince gitmişti ses sizinki gibi durdugu yerdede geliyordu ses arılıklı olarak gaz verince çogalıyodu

aynen oyle durdugu verde dedıgınız ses cıkıyor gercı bunun trıger zıncırlı rulmanlar dagılmıs olabılır yada arkadasın dedıgı gıbı turboda sorun var ama artık rahatsız etmeye basladı bu ses...

o tarz bi sorun bendede var, sadece soğuk havalarda araç soğukken çıkıyor, 10-15 km kullandıktan sonra kesiliyor.. aracı servise akşamdan bırakmam gerekiyorki sorun çözülebilsin.. triger seti değişti aracın, ondan olduğunu sanmıyorum benim aklıma v kayışından olma ihtimali geliyor.. çok ihmal etmeden götürüp baktırmak gerek aslında..

ben en ıyısı yarın bı servıse goturup gostereyım aracı daha sonra daha buyuk bı sorun cıkarmasın...

Alternatöre baktırmayı unutmayın.

Geri