Corsa C Sorunlar...

Benim aracım 2006 essentia, çift kilitleme yok ama hem kumandadan hem de anahtardan cam kaldırma olayı var. Uzaktan kumanda ise 5 yıldır pilini değiştirmediğim halde hala 20-30 metreden çekiyor.

1.sorun bende var daha çok hava sıcakken oluyor soğuk havada hiç karşılaşmadım.lpg ciye kontrol amacıyla götürdüm gaz ayarıyla oynadı düzeldi.ama araba şimdide fazla yakıyor.

araçlarımız tamamen farklı bende havaların sıcak ya da soğuk olması etken değil. yazın da aynı şeyi yapıyordu. motor soğukken hep yapıyor en az 1 dk çalıştırmam lazım ki düzelmiş olsun

Benzer durum aracı ılk aldıgımda benımde basıma gelmıstı arac sogukken calısmıyordu sorunu motor suyu sıcaklık sensorunu degıstırerek cozmustuk...
+soğuk çalışma temperatur şalteri veya yakıt basıncında kaçırma olabilir

benim sorunlarım hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

Kesin çözüm istiyorsan aracı servise götüreceksin. Hepimiz senin anlattıklarına göre yardımcı olmaya çalıştık. Aracı görüp incelemeden verilebilecek bilgi bu kadar.

Servise gideceğim zaten aklıma gelmeyen şey değil. Ama ne yazıkki ülkemdeki servisler bazen bizden bile bilgisiz olabiliyor. Amacım başına gelenler varsa tecrübelerden yararlanarak servise o bilgiyle gitmek. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara tşk ederim. Asıl sıkıntım motorla ilgili olandı onu da servislere sora sora bulmaya çalışacağız artık.

Geri