Benımde diğerleri hoşuma gitmiyo zaten araç küçük o yukarı kalkıklar ve çift ayak uzerınde duranlar falan cok abes kaçıyo araca takıldığında sankı emanet miş gibi duruyo..maxwell' Alıntı:Benim de en çok hoşuma bu gidiyor.:good: Daha sade ve hoş bir görüntü. Şimdiye kadar üç model gördüm.İkincisi biraz daha yukarı kalkık ve daha uzun.Diğeri ise kanatlı gibi tipler var ya kolları var kasadan ayrık ve daha büyük.
Yalnız spoyler çıkarmak istediğimizde iz kalıyormuş ve boyaya zarar veriyormuş sanırım.Birde nemlendiği zaman boyası kalkar mı ,solar mı acaba?
Çıkartmak ıstersem bisey olurmu diyosun !! Zaten çıkartmanı gerektiricek bisey olucanı sanmıyorum.. Sağlam olması için silikon ve çift taraflı bant ile yapıstırılıyo. Çıkartmak ıstersen ne kadar ne zarar verir orasınıda sen hesaplarsın Bazı arkadaslar 80ytl demis 80ytl orjinal diyilde cok basıt bir fıber malzemesinden yapılmıs yan sanayi bisey bulursunuz piyasada cok var zaten speedy falan ısmı her neyse artık.. Orjınallerın fıyatı assa yukarı bellı 120-140ytl arası..