vay bee spoylerden sonar kite geçtikkk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SERKAN_61' Alıntı:vay bee spoylerden sonar kite geçtikkk
evett yaa modifiyee aşkıı iyi bi ifade olmuşşş bakalım sonardan nere geçecez şu egzozlaraa biiişeyler yapalım corsaya hks alsakk polislerle yaşarmıyız bi sorun acabaa yoksa remus muumaxwell' Alıntı:Çok ateşli konu bunlar,olur ole şeyler..
Modifiye aşkı desek buna daha doğru olur...
Ağbi ben de sen gibi krom parça olayına girdim ama çok gözüme batmaya başladı.Çıkartsam diyorum ama terasonla yapıştırdım kapı kollarını çıkmaz da şimdi.Belki siyaha boyatırım krom yerleri.Aracı çakal yapmak daha iyi durur gibime gelioevett yaa modifiyee aşkıı iyi bi ifade olmuşşş bakalım sonardan nere geçecez şu egzozlaraa biiişeyler yapalım corsaya hks alsakk polislerle yaşarmıyız bi sorun acabaa yoksa remus muu
Eywlh sizin gibi gencleri yollarda görmek isteriz beklerim istanbulun trafikteki adrenalin dolu yollarına Gelirsen birde benim şu far a yukseklık motorunu takarsan cok makbule gecerinvisibleagle' Alıntı:Yok ya konu kilitlenecek bişe yokki ortada.Biz tatlı tatlı atışıyoruz bazukaa ile İddaalaşıp alıcam anahtarını onun
Eywlh sizin gibi gencleri yollarda görmek isteriz beklerim istanbulun trafikteki adrenalin dolu yollarına Gelirsen birde benim şu far a yukseklık motorunu takarsan cok makbule gecer
bazukaa' Alıntı:Eywlh sizin gibi gencleri yollarda görmek isteriz beklerim istanbulun trafikteki adrenalin dolu yollarına Gelirsen birde benim şu far a yukseklık motorunu takarsan cok makbule gecer
:good:invisibleagle' Alıntı:Ağbi takılıyo diye anlaştık ya Ama emin olamadığımız nokta şu:sonar far kitinin iki çeşiti mi var??Mesela bendekine takılıyo ve ben motorlu kullanıyorum. Ama bazukaa takmamış.Ya takılacak yeri yok ya da o takmamış.Sonuç olarak bu kitten alacak arkadaşlar alırken sorarlarsa iyi olur