Corsa c tavan spoyler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vay bee spoylerden sonar kite geçtikkk:)

maxwell' Alıntı:
Çok ateşli konu bunlar,olur ole şeyler..:) :)
Modifiye aşkı desek buna daha doğru olur...:D
evett yaa modifiyee aşkıı iyi bi ifade olmuşşş bakalım sonardan nere geçecez şu egzozlaraa biiişeyler yapalım corsaya hks alsakk polislerle yaşarmıyız bi sorun acabaa yoksa remus muu

evett yaa modifiyee aşkıı iyi bi ifade olmuşşş bakalım sonardan nere geçecez şu egzozlaraa biiişeyler yapalım corsaya hks alsakk polislerle yaşarmıyız bi sorun acabaa yoksa remus muu
Ağbi ben de sen gibi krom parça olayına girdim ama çok gözüme batmaya başladı.Çıkartsam diyorum ama terasonla yapıştırdım kapı kollarını çıkmaz da şimdi.Belki siyaha boyatırım krom yerleri.Aracı çakal yapmak daha iyi durur gibime gelio :)

kardeşim sorsaydın keşke gitmiyor krom yaa benim araba tam istediğim gibi oldu da işte kromlar fazlalık imzamdaki resimde arka stop var krom onlar çıkmış yanlar kaldı yarında onları çıkartıyom istersen yollardım sana hepsini hemdee

invisibleagle' Alıntı:
Yok ya konu kilitlenecek bişe yokki ortada.Biz tatlı tatlı atışıyoruz bazukaa ile :) İddaalaşıp alıcam anahtarını onun :)
Eywlh sizin gibi gencleri yollarda görmek isteriz beklerim istanbulun trafikteki adrenalin dolu yollarına :) Gelirsen birde benim şu far a yukseklık motorunu takarsan cok makbule gecer :) :)

Eywlh sizin gibi gencleri yollarda görmek isteriz beklerim istanbulun trafikteki adrenalin dolu yollarına :) Gelirsen birde benim şu far a yukseklık motorunu takarsan cok makbule gecer :) :)

Ya aslında pazar,pazartesi istanbul beşiktaş ta olucam. Belki görürsün aracı :) Ben tanıyorum zaten bi çoğunuzun aracını.Görürsem durdururum resim çekeriz :) İstanbulda olsam ne demek ağbi hemen hallederdik te.Uzak yerdeyim yaa :( Bİ de bişi sorcam sana.Şu yan sinyallinin beyaz yanması için içindeki sarı kısmı nasıl kırdın acaba?? Ben çıkardım ama içindekini bi türlü kıramadım yaa :)

bazukaa' Alıntı:

Noldu şimdi seviye motoru takılabiliyor mu?

Ağbi takılıyo diye anlaştık ya :) Ama emin olamadığımız nokta şu:sonar far kitinin iki çeşiti mi var??Mesela bendekine takılıyo ve ben motorlu kullanıyorum. Ama bazukaa takmamış.Ya takılacak yeri yok ya da o takmamış.Sonuç olarak bu kitten alacak arkadaşlar alırken sorarlarsa iyi olur :)

invisibleagle' Alıntı:
Ağbi takılıyo diye anlaştık ya :) Ama emin olamadığımız nokta şu:sonar far kitinin iki çeşiti mi var??Mesela bendekine takılıyo ve ben motorlu kullanıyorum. Ama bazukaa takmamış.Ya takılacak yeri yok ya da o takmamış.Sonuç olarak bu kitten alacak arkadaşlar alırken sorarlarsa iyi olur :)
:good:

Geri