Corsa C top ayna

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oceanX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benım aracım 2005 model corsa ...2005 yılından beri bu top aynalardan kullanıyorum alıştım sıkıntı yok...ufak bi sıkıntı var..oda sağa sola elektrikle kontrol olabılıyor ama asagı yukarı yok...aracın tek kullanıcısı isen sorun yok...ben ne zaman ayarladım hiç bilmiyorum asagı yukarı olayını...yazının basında ufak bı sıkıntı demıstım ama sıkıntı bıle sayılmaz

bu ılandakı aynadan alıcagına corsalar ıcın sanırsam ırmscher uretıyo bmw aynası gıbı cıft kollu top ayna o cok daha hos duruyor

Aslında ben hiçbirini beğenmiyorum bütün aynalar sorunlu diyebilirim. Orjinal aynalar tamam yolu bi nebze daha geniş alandan gösteriyor ama otobanda yada hafif eğimle bağlanan yolda yandan geleni hiç göremiyorsunuz.Camdan kafayı çıkartıp öyle görebiliyorsunuz. Ayna camında ucuna doğru bükeylik olması gerekmekte bence görüş rahatlığı için ama yok. Top aynalar sadece tek şeridi gösteriyor yani gösterim alanı baya düşük seviyede ben deli gibi giderim arkamada bakmam diyorsan tak.
ırmscherın aynası güzel ama pahalı ve top aynanın alanından daha fazla gösterim alanı bulunmakta. Hepsini denedim aynaları değiştirmeye niyetliydim ama arkamı göremedikten sonra dış görüntüyü değiştirse ne olur dedim ve orjinallerin üzerinde oynama yaptım ;)

Son düzenleme:
evet kör nokta önemli yeni araçlarda sağ tarafa dahi koymuşlar.

Ayrıca top aynalar katlanmıyor, bir sabah arcının aynasını kopmuş ve kablolarıyla sarkarken bulabilirsin...

net bişey arkadaşımın corsa c sine aldık taktık aynı gün söktük...

olabilecek en kötü ve kullanışsız parça.

bunun yerine m3 ayna alın illa değiştirecekseniz...

o zaman bende vazgeçiyim en iisi :)

Geri