corsa c voltaj arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cinaru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bendede 1.7 tdi astra var p0216 arizasi verdi pompa beyni tamir edilmesi lazim tamiri 500 tl yenisi 1000 tl dedi. biraz tuzlu geldi baska ustaya gosterip sorunun o oldugundan emin olmak istiyorum araba cekisten dustu biraz gec ve sesli calisiyor. sizce sebebi ne olabilir

bendede 1.7 tdi astra var p0216 arizasi verdi pompa beyni tamir edilmesi lazim tamiri 500 tl yenisi 1000 tl dedi. biraz tuzlu geldi baska ustaya gosterip sorunun o oldugundan emin olmak istiyorum araba cekisten dustu biraz gec ve sesli calisiyor. sizce sebebi ne olabilir

Aynı sıkıntı şarj kesme 2018 Mart ayında başıma geldi. Alternator konjektörü, bilyası, keçesi değişti oldu mu diye sorarsan olmadı. Tam bir sene sonra yine başıma geldi. Akü lambası giderken yanıyor 1500 devir üstüne çıkınca sönüyor ama yinede ölçü aleti aküye bağlandığında şarj etmiyor. Tekrar konjektör takımı değiştim 100 km yol yaptım ve önden bir duman çıktı, Akü yine şarj kesti. Tamirci parçada vardır diyor, parçaçı tamircide var sıkıntı diyor. Var mı konuyla ilgili yardımcı olabilecek bir arkadaşımız

Geri