Corsa C "Y17DT"

Bu jant kapağıyla sanki yaramaz çocuk gibi gelir hep :) Maşallah.

Hocam merhabalar bir sorum olacak. Benimde aklımda 1.7 dti almak var evet dediğiniz gibi temizini ve düşük km'li olanını bulmak zor. Yakıt konusunda nasıl acaba araç, bende 1.4 benzinli modeli var arasında ciddi yakıt ekonomisi olur mu acaba?
Görüşlerinizi alabilirsem sevinirim.

Hayırlı olsun kapaklar :) Sade ve bazen farklılık iyidir, herkes hafif alaşımlı jant alıyor, sizinkisi farklı olsun :)

Hocam merhabalar bir sorum olacak. Benimde aklımda 1.7 dti almak var evet dediğiniz gibi temizini ve düşük km'li olanını bulmak zor. Yakıt konusunda nasıl acaba araç, bende 1.4 benzinli modeli var arasında ciddi yakıt ekonomisi olur mu acaba?
Görüşlerinizi alabilirsem sevinirim.

Şöyle söyleyim, 50 TL mazot ile 180 KM ( şehir içi dur-kalk şeklinde kullanmında) gidiyorum. Uzun yolda ise 250 KM leri çok rahat görür. Ben çok memnunum torku ve gidişi. Chip'e gerek bile duymuyorum.

Hayırlı olsun kapaklar :) Sade ve bazen farklılık iyidir, herkes hafif alaşımlı jant alıyor, sizinkisi farklı olsun :)

Teşekkürler,) 15 spoon çok düşündüm ama sonra vazgeçtim. Zamanında aldık hevesimizi öyle şeylerden. : )

Geri