corsa c ye astra h jantı

Bende orjinal 14" teneke jantlardan vardı 15" et38 e geçtim 1.0 motorda değişen şey lastik genişliğine bağlı daha iyi yol tutuş,daha iyi çekiş,daha iyi fren havalanmasına bağlı durma mesafesi - si lastiklerin sert olmasına bağlı daha az konfor benim jantlarım Lenso s2 light 5kg ağırlığında emsallerine göre daha hafif olduğu için değerler budur 16" te bu kadar hafifini et38 olarak bulursanız 6kg civarı olması gerekir daha hafif olursa iyidir sanırım problem yaşamazsınız..Yanlız 16" te daha dikkatli kullanmanz gerekir konfor arıyorsanız yumuşak lastik takmanız gerekir ve çukura girince lastiği yarma riskiniz artar.. Not:Jantta haffif alacağım diye kalitesiz ürünler almayın 2 gün sonra kırarsanız üzülürsünüz. Umarım istediğiniz janta kavuşursunuz. Kolay gelsin..;)

Et35 corsa c de sürtme yapmaz heralde çamurluklara değil mi ? 205-50-15 lastikle bi sıkıntı olur mu acaba? nette ikinci el 1 jant gördüm hoşuma gitti de...

195 45 16 kullanırsan 3.5 luk yay taksan bile arkada 3 kişiyle dahi sürtme yapmaz. Öyle aman aman bir performans düşüklüğü yaşamazsın yaşadığın performans kaybını anlaman mümkün bile değil bence.

Yalnız aracında bir miktar yakıt artışı olabilir. 1 Depoda 20 km filan farkeder oda. Hoşuna gidiyorsa bence tak zevkini al.

benzinli arabadakiyle dizel arasında farkı gözardı ediyorsun, o araba 16" lerle yürümez yaktığın ekstarada yanına kar kalır

Geri