corsa c

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ophelci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ophelci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar corsa c 1.7 dtı aracıma yan malspiyel taktırıcam ama orjınalı olsun ıstıyorum malumunuz araba yerlerde ve fıber dayanmıyor ama orjınalı olmaz dedıler takılmıyo dedıler bılgınız varsa aydınlatırmısınız????

var mı böyle bir şey ya :D:D:D

benim aracın orjinal marsbiyelini daha yeni onarttım tutması için kaportada vidaları var buna askı gibi plastik bir parça takılıyor marsbiyelin ayaklarıda buna takılıyor sabitleniyor bu sayede ama benim aracım 5 kapılı 2002 model 3 kapılıların ki nasıldır bilemiyorum

önemli değil dostum ,mesela benim dodikler seninkilerden biraz farklı marsbiyel tarafına doğru uzuyor böylelikle bütünlük içinde bir görüntü oluşturuyor tabi 3kapılı modellerde nasıl olduğunu bilen bir arkadaş daha iyi yönlendirebilecektir şimdiden iyi çalışmalar
dilerim.
CORSA%20C.jpg

sanırım bu araçtaki marsbiyelin aynısı olacak bir örnek olması açısından resmi koydum umarım yararlı olur.

Benim aracıma orjianl marşpiyel sonradan takıldı bunu için 4 tane çamurluk ağız bagalitlerinin değişmesi lazım marşpiyeli bağlamak içinde iyi ölçü alıp marşpiyele sabit vida tutturuluyor

cok tesekkur ederım arkadaslar ıste dodıklerın degısmesı gerekıyo sordugumda benımde degısmeden olmuyo sanırım yınede tesekkurler dılerım takrar bılen varsa farklı bı yontem beklıyorum opelcı arkadaslarım

Geri