Corsa C

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan finemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

finemre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba, 15 civarında Corsa bakıyorum, 2001 üstü yeni kasa 2000 modele göre daha iyi olur herhalde. Dizel çok masraf çıkartıyor diyorlar, o yüzden caydım, benzinli düşünüyorum. Zaten dizeller 03'de tek kapı 04 sonrası 4 kapı galiba. En mantıklısı 01-03 arası benzinli 4 kapı gibi geliyor, ne dersiniz?

Bir de almadan önce Yetkili servisten Expertiz raporu almak yeterli midir? Veya bildiğiniz çok iyi bir usta var mı? Nelere dikkat etmeli?

Teşekkürler

Araç alırken önce güvenilir birinden almanı öneririm.Ortalık Çalıntı araç kaynıyor.Sonra kaza yapıp yapmadıgına, bakımları yapılmış mı, kaç km de, motoru ve yürür aksamı ne durumda diye bakmak gerekir.Bir Kaportacı ve opelden anlayan iyi bir servis veya usta bu konuda sana yardımcı olur.Özellikle Corsa C lerde Direksiyon Kutusu sorunu çok yaşanıyor, ona özellikle dikkat et.Aklıma gelenler bunlar ama herseyi ustasına sormanda fayda var.İstanbul da olduguna göre asagıdaki servise ugrayabilirsin :

OPEL TEAM SERVICE
0216 574 58 22
0216 574 58 24

Eğer ekonomik ve benzinli olsun diyorsan 1.2 gayet yeterli olur.Zaten 1.4'ler 90bg, 1.2'ler 80bg ki 80bg bu araç için gayet yeterli olur.1.4'te basınca yakıyo biraz...Eğer götürebilirsen aracı pzeronero'nun da dediği gibi Opel Team Service'den Mustafa Abi'ye göstermeni tavsiye ederim.Sonrasında da servisinden oldukça memnun kalırsın...

keşke bende almadan üye olup sorsaydım direksiyon kutusu büyük sorun valla

ama çok rahat ve kullanışlı araçlar

servis ve teknik bilbi alabilecegin yer arkadaşlarında dedigi gibi opel team

Teşekkürler,

Çalıntı olup olmadığını Team servisde anlayabilir herhalde, plaka numarasına göre internette sorgulama da yapılıyor gerçi. Avrupa yakasında Team S. var mı?

1.4 düşünüyordum, 1.2 yokuşta hele 3-4 kişi olunca zorlar gibime geliyor. Bir de Kmde 20 kuruş mu yakıyor? (ah dizeller :)

benim arabam dizel 20 ytl ile 130 150 arasi yakio fazla yakiyomu yakmiomu bilmiorum benzinli corsa 20 ytl ile kac km yapio

90 km yapıyom ben 1.4 torboooooo c :mad:

skyeye' Alıntı:
Eğer ekonomik ve benzinli olsun diyorsan 1.2 gayet yeterli olur.Zaten 1.4'ler 90bg, 1.2'ler 80bg ki 80bg bu araç için gayet yeterli olur.1.4'te basınca yakıyo biraz...Eğer götürebilirsen aracı pzeronero'nun da dediği gibi Opel Team Service'den Mustafa Abi'ye göstermeni tavsiye ederim.Sonrasında da servisinden oldukça memnun kalırsın...
+1987:good:

Yakıt olayı dizel Kmde 14 kuruş, benzin 22 kuruş!
Dizelin bakımı pahalı diyorlar, 2. elde temiz zor bulunur diyorlar filan. 60.000'de 2.el dizel de alınmaz herhalde. Masraf çıkartınca satıyorlar galiba...

Geri