Corsa Car 2004 Kasetçalar Müjde !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GTi.OnuR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GTi.OnuR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
xxxx

Son düzenleme:
Benimkide Aynısı Zaten Ama Markası Değişik Sadece Handsfree Görüşme Yapamıyorum ...

Benimkide Aynısı Zaten Ama Markası Değişik Sadece Handsfree Görüşme Yapamıyorum ...

Benim cep telefonumla gelen kulaklık aparatı 2 parçca bir tarafı mikrofonlu diğer tarafı kulaklık adamlar tedbir olarak kulaklık bozulursa yenisin alıp takabilelim diye 2 parça yapmış bende kulaklığı çıkartıp bu kaset aparatına taktım yani mikrofonlu bölümle birleştirdim eğer sizde mikrofonlu aparatı kaset aparatı ile birleştirirseniz handsfree görüşme yapabilirsiniz valla süper oluyor araç kullanırken

Eğer sizinki tek parça ise kulaklık yerinden kesin ve ucuna dişi stereo dişi jak taktırın

kablosuzu çıktı fm transmitter kasetle filan niye uğraşıyorsunuz ki?

kaset adaptörlerini yıllardır kullanyorum kasetçaların içinde kalma,kasetçalar kapağının kırılmasına sebep olma, kaset çıkarma tuşlarının bozulmasına, çok güneşli yerde bırakınca aracınızı erime gibi problemleride vardır.Bu yüzden dikkatli kullanılması lazım.Mp3 playerınızın mega bass db ekolayser ayarlarıda varsa gerçekten ses normalden çok daha güzel şekilde çıkar.Ben creative kullanıyorum mp3 player olarak bütün özelliklerini ayarlıyabildiğiniz için ses mükemmel birçok mp3 playerda kullanmış biri olarak uzak durmanız gereken aletler ipod serileri ve çok küçük mono ses veren playerlardır en basitinden.Şimdiden müziğin keyfini çıkarın ilerde ses sizi doyurmazsa iyi bir double din teyp ve komple tesisata kovuşmanız dileği ile hayırlı olsun.:)

Geri