S
Sertan_c
Bilgi Girilmemiş
Ewet Sayın Corsa Sahipleri Bildiğimiz Üzere Corsa C'Lerde Car 2004 Kasetçalar Var ? Öncelikle Mantıken 2004 - 2005 - 2006 Model Arabada Nasıl Kasetçalar Olur Sorusu ? Gerçekten Çok İlginç ... Ama Buna Çok Ucuz Bir Çözüm Buldum ... Her Yere Danıştım Fakat Herkez Ya AUX Girişi Yaptıracaksın 60-70 TL'Ye Dedi Yada Yeni Cd Çalar Alıp Oraya Taktıracaksın Dedi ... Geçenlerde İstanbul Kartal'da İkametgah Ediyorum ... Netten Gezinirken Birde Ne Göreyim ... Kasetçaları MP3'e Bağlıyorsunuz ... Hemen Satıcı Arkadaş İle İrtibata Geçip Dükkanına Gittim ... Sonra Ürünü İnceledim ... Normal Bir Kaset Var Onun Sol Arka Tarafından Bir Telefon Kulaklık Yerine Girer Gibi Bir Alet Yapmışlar ... Sonra Satın Aldım ... Aracı Aldığımdan Beri Hiç Kaset Takmamıştım ... Çalışırmı Çalışmamız Diye Terettüt Ettim .. Belkide İçinde Bozar Dedim ... Fakat Ürünün Fiyatı Ucuz Olduğundan Denemeye Değer Dedim Ve Taktım ... Kaseti Taktım Ve Gayet Güzel Okudu ... O Ucunuda Telefonuma Taktım ... Telefonumdaki Müzik Çaları Açtım Birde Ne Göreyim ... Müzikler Aynı Kalitede Çok Güzel Çalıyor ... Normalde MP3 e Bağlanması Gerek Ama Bende Bulunmadıgından Telefona Bağladım Ve Sonucu Gördüm ... Ürünün Fiyatına Gelince Gerçekten Şaşıracaksınız ... Sadece Ve Sadece 12 TL ...
Aldığım Yer : TEKNODEPO ... Çırçır Cad. No: 12/C Tel : 0216 306 24 74 --- info@teknodepo.net
Yeride Kısaca Tarif Edeyim ... KartalBaba Geçidinin Tam Karşısında Hacıoğlu Var O Sokaktan Doğru Yukarıya Çıkın Orda Hemen Sağ Tarafta Ama Biraz İleri Gidin Cuma Pazarının Başlangıç Yerinin Çok Az Aşşağısında ...
Bence Ucuz Ve Kaliteli Bir Yol Herkeze Tavsiye Ederim ...
böyle uzun uzun anlattığınız teknoloji! hiç yoksa 2004 ten beri olan bir teknoloji. siz yeni farkettiğinizden ötürü sanırım epey heyecanlanmışsınız. ama söylendiği gibi çakmaklığa takılan kablosuzu çok daha konforlu birde onu araştırın. o da çok ucuz ve telefonun şarjı bitti mp3 çaların pili bitti derdi olmaz.