Corsa cdti son modifiye :-)

tskler..
kamyonet oldugunu anlamazlar ruhsata bakmadikca

Anında sistemden tüm bilgilere ulaştıkları için ayırt ediyorlar. Ona göre yazıyorlar

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

difüzör çok hoş olmuş nereden aldın

Kendim yaptim el yapimi fitil ve giydirme var basit aslinda gorundugu gibi degil

dediğinden anlamadım ama güzel olmuş bende irmscher ki gibi istiyorum ama bir türlü bulamadım irmscher olanda 450 tl fiyatı var çok para:)

dediğinden anlamadım ama güzel olmuş bende irmscher ki gibi istiyorum ama bir türlü bulamadım irmscher olanda 450 tl fiyatı var çok para:)

Difrozumu diyorum kendim yaptim once siyaha boyadim sonra metre ile satilan fitillerden aldim kesip kesip balik sirt gibi yaptim iki eksoz ortasindan bide kirmisi serit alip difroz boyu uzerine gectim sonra cift eksoz icin duzgunce kestim al sana orj difroz.. Elim yatkindir o yuzden op orjinal duruyor. toplam maliyet 15 tl :-)

Araban değişik bişey olmuş,seninde söylediğin gibi arabanda fazla bişey yok zaten,fazlalık olarak siyah şeritler göze batıyor,gereksiz bence.Jant lastik yakışmış.Kazasız belasız sürüşler.
Olumlu yada olumsuz yorumlar illaki olacaktır,herkesin zevki farklıdır.

Araban değişik bişey olmuş,seninde söylediğin gibi arabanda fazla bişey yok zaten,fazlalık olarak siyah şeritler göze batıyor,gereksiz bence.Jant lastik yakışmış.Kazasız belasız sürüşler.
Olumlu yada olumsuz yorumlar illaki olacaktır,herkesin zevki farklıdır.
tsk ler dogru soluyrsn :-)

Difrozumu diyorum kendim yaptim once siyaha boyadim sonra metre ile satilan fitillerden aldim kesip kesip balik sirt gibi yaptim iki eksoz ortasindan bide kirmisi serit alip difroz boyu uzerine gectim sonra cift eksoz icin duzgunce kestim al sana orj difroz.. Elim yatkindir o yuzden op orjinal duruyor. toplam maliyet 15 tl :-)

bende fiberden yaptın sandım bende deniyeyim bari alana kadar bakalım nasıl durucak:)

herşey çok güzel ama keşke araba tamamen beyaz olsaymış. yani o siyah kontor çigileri kalabalık gösteriyor. iyi günlerde kullanın allah kaza bela vermesin.

arabandaki tüm stickerlerı siyahları sök bu apaçilerin dediği german styla değilde o jant ve çamurluklarla rael german style oluyor zaten...

Geri