Corsa C'min şon şekli PTB 61

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PTB61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2005 opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Araban hoş güzel duruyo.. lastiklerin 195/45 mı??

maşallah kazasız belasız

ARKDSLAR LASTIK OLCULERIM 195/45/16...Fatıh deyım MSF senın arabada ii duruyo senınde baba suruyor heralde genelde :D:D...serkan kardesım vallahı aklımdan gecmedı deıl sana msj atmak trabzondayım dıe ama fırsatım pek olmadı seneye söz!!:D:D

ARKDSLAR LASTIK OLCULERIM 195/45/16...Fatıh deyım MSF senın arabada ii duruyo senınde baba suruyor heralde genelde :D:D...serkan kardesım vallahı aklımdan gecmedı deıl sana msj atmak trabzondayım dıe ama fırsatım pek olmadı seneye söz!!:D:D
ali seneye okul bitiyor askerde olmazsam beklerim haberim olsun;)

arada bir babam kullanıyor kendi arabasını satıpta ben askere gidince tabii bizimkine sulandı ama artık bende allaha şükür. geçenlerde gördüm senin aracı köşede dedimki aracı tanıyorum ama nerden dedim demekki buradan imiş :) araca uygulama yapıcazda şimdi bi iş peşindeyim paranın hepsini oraya yatırıcam bakalım tabii o iş olursa :)

Hayırlısı olsun krdesım!! ;);) Yaparsın ilerde bişiler olur neden olmasın ama once farlar ve xenondan başla :D:D ;);)...

Geri