Corsa C'mon Çelik JANT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emre000' Alıntı:
TABİ CANIM ORJİNAL DEİL 5 BİJONLU 15İ NÇLİK BÜTÜN ARABALARA UYAR ..BU 5TANE RESİMDEKİ CANTLAR HEPSİ CORSANIN ORJİNAL CANTIMI YAV?AMMA ÇOK ORJİNAL CANTI VARMIŞ..BİZİM CİVİCLERDE ÇIKARSA İYİ OLUR:mad:

evet bunlar orjinal cmon jantı.benim eklediğim resimlerin hepsi öyle.diğer arkadaşınkilerde orjinal sanırım.

HSG' Alıntı:
tabiki bu

ilerde kendi aracımada benzer orji opel düşünüyorum

bende hep orijinalden yanayımda ilerde aracın olursa sakın galatasarayla ilgili bişeyler asma.sokak holigan kaynıyo yazık olur güzelim araca:kop:

saygı duyarım +1907 :):):)
yaw aslında içimden 3büyüklerinde şampiyon olması geçmiyor.bence şampiyonluğu sivasspor-konyaspor-gençlerbirliği-kayseri bunlardan biri hak ediyor.kuruluş tarihleri nedir bilen varsa ona göre rep verelim:)

1 ve 3 jantlar hoş opc paketi adı altındada bunlar geliyor zaten.Sen ebaydan gerçek resimlere bak daha inandırıcı olur.1. jant bence en uyumlusu..

Resimdeki jantlar 15,16 ve 17'' jantlar,karışık koymuş burak tarz olarak soruyo çünkü.En pahalısı 1. resimdeki haliyle...

1ve 3 :good:

3 numara....... orjinali 1200 ytl idi oda spor paketli +sis farı ben öyle aldım ,resimdekide orjinali....15 cant
ali009ft4.jpg

7061130003mini12ldd9.jpg

bence bu jant olsun araç beyaz ve bu yakışır :alkis:

Geri