Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
corsa combo meriva hız sabitleyiciyi kol almadan hazırlama
Herkese merhaba. Öncelikle bu işte emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Hız sabitleyici işine uzun zaman (2011 in mayısı) önce girişmiştim. Aracım 2005 Corsa 1.3 CDTI Z13DT 2005 Enjoy MT5. Aracımda üst tesisat yoktu X45 ten 4.kabloyu çektim. Debriyaj müşürü varmış yormadı beni saolsun. Kolu da anlatıldığı üzere yaptım. Yanii araç donanımsal olarak hazır ancak yazılım sorunu yaşadım. Programlama konusunda türkçe tech 2 le iki kez program atıldı 2 farklı serviste olmadı. Sanırım OPCOM ingilizce versiyonlarında bu iş halloluyormuş. Danışmak istediğim konuda bu durum ile alakalı,
merhabalar öncelikle konuyu tekrardan hortlattığım için özür dilerim. hız sabitleyici buton şemalarına ulaşamıyorum bununla ilgili şemaları güncelleyebilecek yardımı dokunacak biri var mı?
Konuya bayadır girmiyordum. Ben bilgisayarıma indirmiştim, ihtiyacı olanlar için devre şemasını paylaşıyorum. Kolay bulunması için konu başına taşınabilir.
Arkadaşlar Debriyaj Müşürüne çekilecek kablonun fotoğrafları uçmuş.Sinyal kolunda 4 kablo var ancak debriyajda müşür ve tesisat yok.Araç 2002 corsa 1.4 16V En azından elinde olanlar koyabilirmi.Teşekkürler.
Bende konuyu hortlatayim. Arkadaslar benim arac icin kol aldım fakat sinyal kolunda 3 kablo var ve 4.yu cekmem lazim nasil cekildigine dair sema veya resimler varsa cok iyi olur. Birde opcom icin guvenlik kodu gerekli denilmis aracimizin guvenlik kodunu nasil ogrenebiliriz? (Servisle ugrasmadan baska yolu varmı?)