Corsa D 1.3 cdti van

valla katalizörün yuvasını iptal edemedim bende döküm olduğu için. orayı baştan yapmayada 500 lira civarı para istediler bende sadece içindeki o beyaz malzemeyi çıkarttırdım yuva boş duruyor. diğer arabalardaki gibi değil malesef tamamen iptal biraz tuzlu oluyo

usta sokturme sakın cıtalrı ben eskı aracımda sokturdum dalıp kalıyı actıgında bı yere carpınca uc kısımdan dırekt yamuluo yada cızılıyor boyat en guzelı kı yenısıne gecen sordugumda 400 lıra dedıler boyalı olanına bence sakın sokturme

araç çok güzel ama jant seçimini biraz daha büyük inç. yapabilirdin sanki biraz küçük durmuş yada fotoda benim gözüme öyle geldi

bide hks blow off ne kadara taktırdın,
takması kolay mı uğraştırıyormu insanı
çıkan ses nasıl ??

hott buzz tavsiyen için teşekkür ederim boyatıcam ona karar verdim,
ihsan o gördüğün jantlar 17" ki o bile yeterince yoruyo arabayı. corsaya daha büyüğünü takmak biraz cesaret ister:)) blow off aşağı yukarı 400 liraya mal oldu. takılması çok uğraştırmadı herhangi bir kesme biçme işlemi gerçekleşmediği için. ses bende mükemmel, siyahlarından aldım ben ama kütahyada bi araç daha var blow off lu hyundai getz, seslerimiz aynı değil. blow off larda farklı. ya araçtan araca değişiyo yada blow off lar farkettiriyo o konuyla ilgili tam bir bilgim yok

araba çok hoş olmuş gerçekten.

yan kapi citalarini boyattirma kesinlikle sök daha güzel olucak.
Ayna diplerini beyaza boyattir
Plakaliklari soküp ya app ile degistir ya da silikonla tampona yapistir.

Kazasiz belasiz inş.

teşekkürler sinan app plakalarım yapılıyo ve yeni otto spec titanium son susturucumda geliyo. yeni fotoğrafları bekleyin:)

hott buzz tavsiyen için teşekkür ederim boyatıcam ona karar verdim,
ihsan o gördüğün jantlar 17" ki o bile yeterince yoruyo arabayı. corsaya daha büyüğünü takmak biraz cesaret ister:)) blow off aşağı yukarı 400 liraya mal oldu. takılması çok uğraştırmadı herhangi bir kesme biçme işlemi gerçekleşmediği için. ses bende mükemmel, siyahlarından aldım ben ama kütahyada bi araç daha var blow off lu hyundai getz, seslerimiz aynı değil. blow off larda farklı. ya araçtan araca değişiyo yada blow off lar farkettiriyo o konuyla ilgili tam bir bilgim yok

-neden yalan söliyim fotoyu bakınca jantlar 15 inç gibi geldi gözüme :eek: ama fotodan kaynaklanıyor işte gözümle görsem daha güzel olduğu belli olur zaten,sende yayda var galiba,,,

-blow off konusunda çok kararsızım servisteki elemana sordum eğer bi sorun olursa garanti kapsamına girmez blow off yüzünden dedi,uğursuz adam beni vazgeçirdi :D bizim motor dizel olduğu için biraz sesli çalışıyor ya o yüzden yani sesin anormal çıkmasını istemem,blow off kaç bin devirden sonra kendini iyice belli ediyor ??

2000 devire kadar çok tatlı bi hırıltısı var ama 2000 üzerinde yani turbon 1 bar ve üzeri basınç ile çelıştığında caddeyi inletmen mümkün, hatta elinde değil inliyo zaten. dedeiğin gibi dizel motorlarda turbonun farklı çalışmasından dolayı bu. 1.4 bar görüyo benim aracım benzilide onu görmek biraz zor. ayrıca benim aracım blow off ile servise girdi ve hala garantisi devam ediyor

şuan sırada jant ve yay var,bunları bi halledeyim sonra sıra blow off a gelcek...

20 kollu jant takıcam ama yakışır mı yakışmaz mı kararsızım,17 inç.

SİZCE YAKIŞIR MI ARKADAŞLAR ???

Geri