Corsa D 1.3 cdti van

stoplar aldığımda öylelerdi :( ben çok beğeniyorum o ayrı konu :)

valla bende yaptırmıştım nişanlım yeni şahinin hayırlı olsun dedi 1 saat sonra söktürdüm :)

van lıktan çıkmış araban çok güzel olmuş

teşekkürler beyler. valla benim hatunda arkadaşlarımda babam bile çok beğeniyo arabayı. koltuk arıyorum şimdide arkaya bulursam taktırıp işleticem. corsa sport yolunda ilerliyorum

emre aracın son hali güzel olmuşşş
ben jantları ve arka stopları pek hoşuma gitmedi
seni ve aracını CoRsA TEAM e beklerizz

teşekkürler beyler. valla benim hatunda arkadaşlarımda babam bile çok beğeniyo arabayı. koltuk arıyorum şimdide arkaya bulursam taktırıp işleticem. corsa sport yolunda ilerliyorum
bıldıgım kadarıyla vandan donus yapılmıyor artık arastırdınız mı ?

dönüş yapılıyor hatta servisler bile yapıyomuş ama yinede dediğin gibi sorun yaşayan insanlarla tanıştım bugün yarın tüv türk e gidip neymiş ne değilmiş tam olarak öğrenip ondan sonra sonuçlandırıcam koltuk olayını

dönüş yapılıyor hatta servisler bile yapıyomuş ama yinede dediğin gibi sorun yaşayan insanlarla tanıştım bugün yarın tüv türk e gidip neymiş ne değilmiş tam olarak öğrenip ondan sonra sonuçlandırıcam koltuk olayını
bızım araba servısımız var ayrıca doseme yapıyoruz dızayn vs. corsa c kasalardan gunde 3 tane tırla opel servısten gelıyordu bız koltuk takıp cam takıp hususıye cevırıyorduk fakat bu olay kalktı bızde bu ısı bıraktık ama yınede arastır ..

Geri