Corsa d 100 km de ki motor sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhabalar. Sesi kesmeyi başardım. WD 40 i motora sıkıp nerdeyse heryerini temizledim. V kayısı nin üstünde bulunan kapak gibi parçanın motor kapağı ile birleşim yerinde sıktım. Herhangi metal bilyalı parçalara sıkmadan yaptım

Sonuç : ses kesildi ;)

Arkadaşlar merhabalar. Sesi kesmeyi başardım. WD 40 i motora sıkıp nerdeyse heryerini temizledim. V kayısı nin üstünde bulunan kapak gibi parçanın motor kapağı ile birleşim yerinde sıktım. Herhangi metal bilyalı parçalara sıkmadan yaptım

Sonuç : ses kesildi ;)

img-0004-1-7403250113790718108.JPG

Abi sorunu hallettiğine sevindim umarım tekrarlamaz :)

Doğru anlayabilmem için yukarıya fotoğraf ekledim, tam olarak nereye sıktın abi işaret yada tarif edebilir misin sana zahmet?

img-0004-1-7403250113790718108.JPG

Abi sorunu hallettiğine sevindim umarım tekrarlamaz :)

Doğru anlayabilmem için yukarıya fotoğraf ekledim, tam olarak nereye sıktın abi işaret yada tarif edebilir misin sana zahmet?

Normalde komple sıktım fazla olmamak şartıyla. Ozelliklede hava filtresinin tam sağında (eco tec)yazan yerinde solunda kalan v kayısı nin kapağının motor blok ile bağlı olduğu ince plastik koruyucu arasında siktim sonuçta kayış yüksek hizlarda vibrasyon etkisi yapar diye düşündüm.

Geri