corsa d 2011

esenceli.enver

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba

sıfır yeni araç aldım. modifiye yapmak istiyorum. önerilerinizi bekliyorum. modifiye hakkında hiç bir bilgim yok.

Modifiye derken sadece aracın dışını değiştirmekten bahsediyorsunuz sanırım...Kişiden kişiye değişen bişeydir bu...Kimisi tampon altı karlıkları marşpiyelleri arka spoileri uygulamayı sever...kimisi sadece büyük jant lastik ve arabayı düşürüp filmlemekle sade bi görüntüden hoşlanır...angel farlar xenon logosuz panjur...isteğinize ve bütçenize göre çeşitli şeyler yapmak mümkün...Arabanızın fotolarını da paylaşırsanız daha iyi fikir olabilir forum kullanıcıları içinde...

hocam araç metalik gri renk bagaj camı ve arka koltukların camları siyah cam orjinali. fotoğraf çekebilirsem koyarım. opel corsa 111.yıl enjoy diye geçiyor. bu ön iki camıda arka camlar gibi siyah yaptırabilirmiyim

mesela ilk olarka angel far ve xenon taktırmayı düşünüyorum ama orjinal alman malı olandan bulamadım. sonar ve junyan diye markalar var onlarada güvenemiyorum. orjinal alman malı bulabileceğim yer varmı?

junyan sonar depo gibi markalar var sanırım ağırlıkla...Alman malı angel falan duymadım ben daha önce..kesin bişey diyemem...

ön camları da koyulaştırabilirsin tabi film çekerek ama birde bunun yasal boyutu var...polislerin çoğu kafayı takıyor bu işe...ona göre yapın...

ön camlarıda keşke karatmalı alsaydın ben fabrikadan o şekilde istedim daha elime geçmedi araç chip yapabilirsin eğer dieselse basmanı tavsiye etmiyorum bunda önce clio vardı bursada 5 bin km coiloverlarla 15" janla kullandım ön takım istedi 38 kmde araç kesinlikle basma zaten yol tutuşu olarak güzel bir araba hele bide benim gibi esp paket tavsiye ettiysen tadından yenmezbunların dışında far sis xenon yapabilirsin opc line tampon ekleri var onları alıp takabilirsin yada ırmsher mi ne öyle bi marka var amerkan arablarının etek spoiler vs üreten ona baka bilirsin ama fiyatları baya bi tuzlu ses sistemi seni tatmin etmez büyük ihtimalle ben ses sistemi olarak teyp orjinal kalmak şartıyla mid bas 2 takım alpine subwoofer alpine ses düzenleyici araba için alpine ve anfileride alpine aldım mono ve 4 kanal olmak üzere ikide anfi başkada bana göre yapacak bişey kalmıyor hıı bide eğer üstünde jant yoksa hangi versiyonunu aldın bilmiyorum ama jant alabilirsin enjoyun 16" jantları olacak benim arabada mesela yada gsi jantlarıdda çok güzel

Geri