corsa d 2012 aracıma lastik önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onur1905

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar. aracım 1.4 2012 model. 55bin km'de. henüz lastik değiştirmedim. değişim zamanı geldi gibi. üstünde michelin energy saver 195-55-r16 var. lastik konusundan pek anlamadığım için direk size marka model tavsiyesi sormak istedim. şimdiden teşekkürler.

merhabalar. aracım 1.4 2012 model. 55bin km'de. henüz lastik değiştirmedim. değişim zamanı geldi gibi. üstünde michelin energy saver 195-55-r16 var. lastik konusundan pek anlamadığım için direk size marka model tavsiyesi sormak istedim. şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,
Goodyear EfficientGrip Performance size önerebileceğim bir lastik.Tabiki bütçenize göre değişik tercihler de yapabilirsiniz.Michelin energy saver zaten kullandınız ve performansını biliyorsunuz.Bence hiç fena değil.Ama benim tercihim Goodyear EfficientGrip Performance ;)

Fiyat/performans/Saglamlik/Yo ltutus .. Diyorsan
Dunlop
Kotu yani biraz sert hamurlu..
Enterasandir avrupa sitelere bakarsan fiyatlari ve karşılaştırmalar bristone mishelin continental gibi markalar la yapilir hemen hemen ayni fiyatta olurlar..Türkiyede onlarin yari fiyati..
Kacakmi sahtemi dir anlamadim..

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

conti eco contact 5 kullanıyorum özellikle uzun ömürlü olduğu için tercih ettim. Öncelikle fiyat/performans/konfor sizin için önemli olanı belirtirseniz yardımcı olabiliriz

Kesinlikle tavsiye ederim 1 senedir kullanıyorum müthiş! Bundan öncede fabrikasyon Goodyear Excellence vardı onlarda güzeldi.

yazlıkta conti , kışlıkta nokian tavsiye ederim

ben de geçen sene çok araştırdım hocam. sonunda ülkemizde yeni yeni tutunmaya çalışan nokian iline aldım. özellikleri şu anda en iyilerden birisi. özellikle etiket değerlerine bakmanı tavsiye ederim. şimdi iline 2 çıkımış ona da bakabilrisin. ben good year dan bu lastiğe geçtim. arabayı ilk sürdüğümde vay bee dedim. meğer benim araba çok sessizmiş :D şu anda çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim..

Geri