CORSA D almadan önce size sorayım.

coldekiadam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar, corsa d almayı düşünüyoruz.. Daha doğrusu o sınıfta aklımıza yatan fiesta,punto filan var..Ama en iyisi corsa gibi..

Pazartesi showroom a gidip, araba ve opel bilgisini girdiği iş sayesinde edinmiş olan herhangibir satıcı ile görüşmeden önce size sormak istedim...

Kriterlerimiz

• Maximum 26 bin ytl
  • Arabanın geriye kaymaması için varsa eğer triptronic olmayan şanzıman,
  • Müzik sistemi
  • Donanımı da olursa iyi olur tabi.
  • Motor konusunda filan bir fikrim yok .
Durum budur arkadaşlar..Motor seçeneğini bilmiyorum. Bir de bu paralara hangi donaımlara sahip oluruz. Sizin tavsiyelerinize göre karar vericez.

Tüm görüşlere açığım.

Teşekkürler.

Arkadaşlar, corsa d almayı düşünüyoruz.. Daha doğrusu o sınıfta aklımıza yatan fiesta,punto filan var..Ama en iyisi corsa gibi..

Pazartesi showroom a gidip, araba ve opel bilgisini girdiği iş sayesinde edinmiş olan herhangibir satıcı ile görüşmeden önce size sormak istedim...

Kriterlerimiz

• Maximum 26 bin ytl
  • Arabanın geriye kaymaması için varsa eğer triptronic olmayan şanzıman,
  • Müzik sistemi
  • Donanımı da olursa iyi olur tabi.
  • Motor konusunda filan bir fikrim yok .
Durum budur arkadaşlar..Motor seçeneğini bilmiyorum. Bir de bu paralara hangi donaımlara sahip oluruz. Sizin tavsiyelerinize göre karar vericez.

Tüm görüşlere açığım.

Teşekkürler.

bence 3 aracıda git kullan ondan sonra karar ver. suruş keyfi çok onemli çünkü.
ve tahminimce opeli sececeksin:)

26000 ytl'ye essentia donanımlı bir corsa alabilirsin diye dişünüyorum.

bence 0 alacağına donanımı yüksek 2. el modelli bir corsa ya da 207 alabilirsin...

en başta dizel alamazsın 0. benzinli seçeneklere bakabilirsin. bence siz her ihtimale karşın 3ünüde kullanın

26.600 bine ancak 1.2 benzinli essentia alabiliyosun malesef.takas indirimi dalgasına 25.111 olmuş.donanım olarak normal bişey cd çalar var mp3 çalmaz.2airbag.manuel şanzuman....vs

Deniz punto ve corsa d düşüncelerin güzel ama bence fiesta düşünme...bizim kuzen aldı 26-27 civarına hiç memnun değil..araçta otomatik şanzuman arızasından servisten çıkmıyor..daha 6 ay oldu iç yüzeylerde soyulmalar başladı..Araç içeri aşırı derecede ses veriyor..yakıt değerleride yüksek (benzinli)..belki bu onun şansınadır ama o paraya bence diğer alternatifleri düşünebilrsin..

bence 3 aracıda git kullan ondan sonra karar ver. suruş keyfi çok onemli çünkü.
ve tahminimce opeli sececeksin:)

Opel'i seçmeye seçicez de fiyatı da önemli bir kriter işte.;)

26000 ytl'ye essentia donanımlı bir corsa alabilirsin diye dişünüyorum.
Evet essentia'dan başkası için yeterli bir miktar değil 26.bin ytl ama donanımlısını alır mı bilmiyorum.

bence 0 alacağına donanımı yüksek 2. el modelli bir corsa ya da 207 alabilirsin...

İllaha 0 almamız gerekiyor maalesef:(

en başta dizel alamazsın 0. benzinli seçeneklere bakabilirsin. bence siz her ihtimale karşın 3ünüde kullanın

Benzinliden başkasına yetmiyor 26 bin ytl.

26.600 bine ancak 1.2 benzinli essentia alabiliyosun malesef.takas indirimi dalgasına 25.111 olmuş.donanım olarak normal bişey cd çalar var mp3 çalmaz.2airbag.manuel şanzuman....vs

Teşekkkürler..Pazartesi bi sorucaz artık.

Deniz punto ve corsa d düşüncelerin güzel ama bence fiesta düşünme...bizim kuzen aldı 26-27 civarına hiç memnun değil..araçta otomatik şanzuman arızasından servisten çıkmıyor..daha 6 ay oldu iç yüzeylerde soyulmalar başladı..Araç içeri aşırı derecede ses veriyor..yakıt değerleride yüksek (benzinli)..belki bu onun şansınadır ama o paraya bence diğer alternatifleri düşünebilrsin..

Kovanç, bunu duyduğum iyi oldu. Zate çok da sıcak değliliz Fiesta'ya ama bakalım artıK;)

bak kardeş illaki 0 alacaksan git vw Polo al. standart donanımı corsanının standart donanımından daha iyi bence... ve corsa alınca jantları filan çok kötü ona njoy jantı filan takmak lazım ama poloda öyle bir sorunda yok .... Poloya illaki 0 alman gerekiyorsa mutlaka bak derim...

Geri