peh peh peh.bir corsa d kullanıcısı olarak başka araç tavsiye edemem elbette.ancakkkyiğidi öldür hakkını yeme atasözünü hatırlatarak corsa d den şaşma derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bak kardeş illaki 0 alacaksan git vw Polo al. standart donanımı corsanının standart donanımından daha iyi bence... ve corsa alınca jantları filan çok kötü ona njoy jantı filan takmak lazım ama poloda öyle bir sorunda yok .... Poloya illaki 0 alman gerekiyorsa mutlaka bak derim...
Ben almadan önce polo ile karşılaştırmıştım, sonuç belli. Polo güzel ama bizimki hem daha güzel hemde donanım ve özellikleri daha fazla, üstüne daha uygun fiyatı. Punto falan hikaye zaten...
renault clio'larda hoş görünüyorlar ama sağlamlık olarak ne durumdadır bilemem. Onlarıda bir araştır istersen.
bu arada yılbaşından sonra yeni fiyatlar gelebilir bize geçen sene böyle olmuştu eski fiyatlarla veremeyiz demişti servisin biri ama diğer servis eski fiyattan vermişti aracı.ben corsa-d yi tercih ederim diğerleri konusunda pek fikrim yok.bindiğimden memnunum bide 1.2 twinport sahibi birileriyle konuş istersen yakış performans konusunu...
bi arkadaş yazın clio dizel aldı 75 beygirlik 2008 model, araba dıştan falan güzel yakıtıda çok iyi , ama ben 2006 corsamın iç kabinini yeni kasa clionun kine değişmem..opele göre basit yapmışlar... ki corsa d lerin içi çok daha güzel..ama ikinci elde serviste şunda bunda reno daha iyi tabi.. keyif içinse opel ihtiyaç içinse reno düşünülebilir..
1.2 motor benzinli konfor paketlisini alabilirsin 1.2 motor hem yakıt ekonomisi yönünden hemde vergi avantajı dolayısıyla tercih edilebilinir. ancak mutlaka konfor paketi olsun 500 ytl fazla veriyorsun ama karşılığında mp3 çalarlı, yüksekli ayarlı direksiyon ve koltuk saihibi oluyorsun.
corsa d den şaşma bunu sana yıllar anlatır paran çoksa bşka araba al eğer uzun yıllar kullanacaksan corsa
peh peh peh.bir corsa d kullanıcısı olarak başka araç tavsiye edemem elbette.ancakkkyiğidi öldür hakkını yeme atasözünü hatırlatarak corsa d den şaşma derim.
chevrolet lacetti hb olabilir wtcc (üzerinde şık bir kit war) yada sx modeli ya da astra classic sorunsuz bir araç olarak...