Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar elif tuning te yanliz xenon vermiyolar almanyadaki sitede xenonlari ve min. apul iceriklerini pakette veriyolardi burda sadece far govdesi var dikkat etmenizi oneririm...
bütün yan sanayi ürünlerinde öyleki.. xenon u hangi marka isterseniz extra olarak alabilirsiniz.. satış sitesi zaten Xenon demiyor ki.. mercekli angel far diyor... mercekli far başka bişey xenon ampül başka bişey sonuçta
arkadaslar herkes aynı adresi soyluyor (www.lion-tuning.com) da hic getirten olmadı mı bu angelları ben bian once almak istiyorm ama cesaret edemiyorum dogrusu bu siteden siparis edip getirten bi arkadas warsa bizimle tecrubelerini paylaşırsa cok ii olur...ii gunler...
ewt biraz once mail aldım liondan taiwanda yaptırıyolarmıs onlarda gerci suanda hangi urun uzak doguda yaptırılmıyo ki arkasında biraz saglam bi firma olsa yinede alıcam ama bana cok guvenilir bi firma gibi gelmiyor lion,sizce eliftuningden alsam nasıl olur sorun yasarmıyım? kafam baya karıstı ya acayip istiyorum taktırmak ama:S