Corsa d angel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yigit gece görüş nsl

valla açıkçası şu an net bişi söliyemicem farın ayarını yapmaya fırsat bulamadım ama bozuk haliyle çok kötü denemez ama eski halinden kötü durumda şu an bide xenonlarıda taktık eski farlardan sonra garip geldi biraz

valla açıkçası şu an net bişi söliyemicem farın ayarını yapmaya fırsat bulamadım ama bozuk haliyle çok kötü denemez ama eski halinden kötü durumda şu an bide xenonlarıda taktık eski farlardan sonra garip geldi biraz

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan

teşekkür ederim sen ayarını yapmışmıydın

bn ayarı yaptım çok güzel oldu uzun gibi gösteriyor xenon ampüllerine dikkat et takılışına

evt

İzmir bayinde taktırdım 350ytl montaj dahil. Montasız 280ytl demişlerdi. Bu arada yazmamışım hayırlısı olsun Meleğin :D .Ben merceği iyi bir markayı bekleyeceğim angel için misal FK.

KArdeşim sana can-ı gönülden katılıyorum, bana da junyan pek güven vermedi malesef, çünkü alan arkadaşlarımın hepsi sorun yaşadı, kaldı ki odaklama (mercek) çok kötü biz far testinde iki farklı junyaan ı olan araçta gördük!

Ben de daha iyi bir marka beklemeyi tercih ediyorum yoksa modacar'ın da corsa d için far kiti var!

Alan hemşerime hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanır !!!

Kaskon varsa işletme orjinal farı zaten aracın daha pahalı :)

bende işletmedim zaten bu arada aydınlarmadan gayet memnunum kaldıki kabul ediyorum far zor ayarlandı ama ayarı düzgün yapılınca çok güzel görüntü alınıyor eskiden uzunsuz gidemezken artık uzun kullanmıyorum

Geri