Corsa D aydınlatma paketi yaptım :) koşun :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

olciyak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar forumdan esınlenıp aldıgım ledler gunlerdır cekmecemde durmaktaydı :) bugun gaza gelıp kablo vs alıp işleme başladım ve araç içi aydınlatma biraz önce son buldu :) Çok hoşuma gitti gerçektende bekledigimden güzel oldu :) bikaç foto da tableti konsola sabitleyipte çektim aracım kendıne gelmeye başladı :)
Darısı başınıza her turlu sorularınızı cevaplayabilirim :) resimler eklenıyor beklemede kalın :)

Ekli dosyalar

• gwfr0.webp
    gwfr0.webp
    22.1 KB · Görüntüleme: 368
  • gwfv1.webp
    gwfv1.webp
    22.1 KB · Görüntüleme: 328
  • gwfwz.webp
    gwfwz.webp
    14.8 KB · Görüntüleme: 310
  • gwfzs.webp
    gwfzs.webp
    18.8 KB · Görüntüleme: 289
  • gwg8v.webp
    gwg8v.webp
    22.2 KB · Görüntüleme: 316
Son düzenleme:
Sabredemiyorum hadi gelsin fotolar :D

ve resımler yuklendı :)
biraz daha devam ediyim :)

Ekli dosyalar

• gwgg5.webp
    gwgg5.webp
    16 KB · Görüntüleme: 239
  • gwgnt.webp
    gwgnt.webp
    13.6 KB · Görüntüleme: 217
  • gwgs0.webp
    gwgs0.webp
    23.6 KB · Görüntüleme: 212
Son düzenleme:
Aklimdaki seyi yapmissin bu kadar olur, ben kapilara baglamayi dusunuyorum sadece acilan taraf yanacak sekilde :) Guzel olmus eline saglik.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aklimdaki seyi yapmissin bu kadar olur, ben kapilara baglamayi dusunuyorum sadece acilan taraf yanacak sekilde :) Guzel olmus eline saglik.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tesekkur ederım darısı basınıza :) bakalım şimdi sırada sis farı uygulaması var :) umarım 2-3 aya onuda hallederim :)

güzel olmus ;) tableti konsola sabitlemek için nasıl bişi kullandın acaba bend ole bişi arıyorumda?

güzel olmus ;) tableti konsola sabitlemek için nasıl bişi kullandın acaba bend ole bişi arıyorumda?

Usta tablet su anda cok guzel oldu o ıplerı kısalttım tam teybın ustune gelıyor asagıdakı havalandırma tuslarını kapatmıyor boyle daha kullanıslı oldu onunda resmını cekerım ıstersenız :)
Sabitlemek için 2 adet boyun askısı tarzında yaka kartlıgı kullandım sız elınızdekı baska malzemelerle ısınızı rahatlıkla halledebılırsınız :) uzun yolculuklarımda cok kullanıslı oluyor :)

aynen bi foto lazım :D

Geri