- Konuyu Başlatan
Olcay şu tablet ' i bugün bi görsem mi ?
Resımlerı cektım geldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcay şu tablet ' i bugün bi görsem mi ?
Resımlerı cektım geldım
Dostum senin araba oturma odası gibi mübarek koltuk dayama televizyon film sinema , klima ne ararsan var :sulanma:
Napıyım yolculuk yapmayı sevıyorum mangalım falan varda kamp ocagıda alıcam yakında kenarı cek sucugu kavur kır ustune yumurtayı yol ustundekı fırından aldıgın tazecık ekmegı ban , acık havada ne yenır ha
Hehe güzel olur valla , ben arabamda benim olduğum kapının cebinde özel bir çanta bulundururum bu çantanın içinde bolca ıslak mendil + nane özlü first sakız (soğanlı ve sarımsaklı yemeklerden sonra gerekiyor) + kolonya (2 senedir daha bitmedi sık sık ) ve son olarak rambo bıçağı bulundururum sustalı olanlardan :rakir:
Yanlış anlamayasın kavga için değil bazı şeyleri kesmede açmada lazım oluyor ondan
Mangal ve mangal malzemelerı , Komur , Plastık catal kasık bıcak tabak bardak,çöpsis , yere serılecek mınder , extradan carsaf ve aracım ıcın ozel temızlık malzemelerı kopuk makınam vsvs bagajda
Kapı cebımde; bir adet mıkrofıber bez 1 adet parfum , 1 adet tras kolonyası , 1 adet ıslak mendıl , 1 adet firs sakız , 1 adet kuru pecete ha bıde su var bi şişe Bıcagımda var yanlıs anlasılsın onume gelenı keserım hehehe
Valla hocam ben torpido gözünde 3 farklı mikrofiber bez taşıyorum 1 tanesi normal kurulama için diğeri cam bezi bimden aldım diğeri ise viledanın şu turuncu bezleri varya toz için özel ondan işte , vileda ve normal kurulama için olan biraz pahalı tanesi 9-10 TL ama bezler 10 numara , değdiği an ne kadar arabada su varsa hüüüppp diye içine çekiveriyor sana zamandan tasarruf sağlıyor , toz bezi ise torpido ve konsol üstündeki tozları mıknatıs gibi içine hapsediyor ve araban gıcır gıcır oluyor
Bendeki bıçak oluklu yani ortasında delik olduğu için aslında polis gözünde silah olarak sayılıyor tıpkı tabanca gibi çünkü oluklu bıçak insan vücudunda iç kanamaya neden olur ancak ben silahlı özel güvenlik personeli olduğum için kimliğimi gösterirsem bir sıkıntı olmaz :dil: kimliğimi Allah nasip ederse yarın olmasa ertesi gün alıyorum emniyetten
Hayırlısı olsun
Tabikide abi bi yuzumu gozumu yıkıyımda resmını cekıyım sunun 5 dakıka foto makınamıda sarj edıyımde hemen cekıyorum
Bugün Sparta ' ya geldim . Yola çıkmadanda sana Face ' den mesaj attım . Yoğunluk ile cevaba bakamadım . Bana mesaj gelmeyince , görmediğini filan düşündüm ve geri döndüm . Az önce kontrol ettim mesajları , sanırım arkadaş olmayan kişilerden mesaj alımına kapatmışsın hesabını O bakımdan bugün bi görsek mi demiştim Bi kaç gün içinde Nasibse tekrar gelicem Sparta ' ya . Sende müsait olursan , o zaman bi göreyim artık şu iPad ' i