Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba Corsa d 2014 aracımın fotoda görülen kapıda Boya yanığı mıdır yoksa boyada bozulma vardır?
![]()
Görünen su lekesi sebebide musluk sularında kireç tır her araçta bunlar katman olarak olur tabi bağzı renklerde belli olur bağzılarında belli olmaz elini sürünce de hafif hissedilir bu uzun süre boya bakımı yapılmazsa oraya kuş pisliği gibi işler kalır leke leke boya yanarMerhaba Corsa d 2014 aracımın fotoda görülen kapıda Boya yanığı mıdır yoksa boyada bozulma vardır?
![]()
+++Katılıyorum...Belliki Kuş pisliği uzun süre kalmış ve boyayı yakmış...Bildiğim kadarıyla pasta cilada bu sorunu boyasız gideriyorlar...Kuş pisliği de yakmış olabilir orayı fotoğrafta öyle gördüm ben açıkçası
Evet. Pütürlü. Yani sanki bir asidik sıvı veya her türlü kimyasal, kuş pisliği vs. oraya işlemiş gibi. Eğer pasta cila ile ciddi ciddi düzelir diyorsanız boya usta ile konusayimFotodan çok belli değil ama kireçli su lekesi gibide duruyor elinizle hissediyor musunuz o bölgeyi
Yakından gören olayı daha iyi anlar şimdi düzelir yada düzelmez yazmak yanlış olur.Evet. Pütürlü. Yani sanki bir asidik sıvı veya her türlü kimyasal, kuş pisliği vs. oraya işlemiş gibi. Eğer pasta cila ile ciddi ciddi düzelir diyorsanız boya usta ile konusayim
Cila düzeltir bunu internetten kaliteli cila al el ile çek gider bunlar ama önce çok iyi şekilde yıka 4 5 yıkama da bir çek cila tamamdırEvet. Pütürlü. Yani sanki bir asidik sıvı veya her türlü kimyasal, kuş pisliği vs. oraya işlemiş gibi. Eğer pasta cila ile ciddi ciddi düzelir diyorsanız boya usta ile konusayim
Kaliteli cila markası önerebilirisiniz?Cila düzeltir bunu internetten kaliteli cila al el ile çek gider bunlar ama önce çok iyi şekilde yıka 4 5 yıkama da bir çek cila tamamdır
Meguiars wax alabilirsin bu iyidirKaliteli cila markası önerebilirisiniz?
![]()