abi adam biraz sallamış bütün corsalar aynı boyda sadece 95liklerde şasi 3 cm daha alçak ki bunlarda o yok
Baya sallamis hakkaten
Tapatalk Pro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi adam biraz sallamış bütün corsalar aynı boyda sadece 95liklerde şasi 3 cm daha alçak ki bunlarda o yok
Baya sallamis hakkaten
Tapatalk Pro
bir ara ben arabayı satacaktım o zaman biri aradı beni bunlarda bir tuş varmış araçcı iki katı güce çıkarıyormuş dedi dedim öyle bir tuş yok sadece otomatiklerde yüksek devirde vites değiştirmeye yarayan sport tuşu var yok sen bilmiyorsun dedi peki dedim kapadık bir kaç gün sonra bir ilan gördüm adamın araç otomatik sport tuşuna basınca aracın gücü iki katına çıkıyor yazmış bilgisizlik mi desem malı kaktırma politikasımı bilemedim
Hadi diyelim ki bu adamlar sifir aldi bu araclari. Alirken ne anlatiyorlar yada nasil anliyorlar ?
Tapatalk Pro
Şuan opelin sitesinden bakıyorum 1.2 motorlara njoy seçeneği yeniden gelmiş. cam tavan artık her donanım paketinde sunuluyor... yeni bir jant modeli daha çıkmış... hatta astra j lere kış paketi falan getirmişler opel çıtayı baya yükseltiyor.
Yeni jantlar hic guzel degil bence. Motor ve govde seceneginin de sinirli olmasi guzel olmamis.
Tapatalk.
Yeni jantı bende beğenmedim...
Essentilarda artık jant vermiyorlar ama cam tavan veriyorlar
baya zenginleştirmişler opsiyon listelerini... özellikle astralarda