Plasti dip tavsiyemdir, istemedigin an da sokersin. Illa boyatayim dersen de yardimci olurum
maslak sanayide tampon sökme takma 200 boyaya da 250 lira isteyince bende plastidip yapiim dedim de elime yüzüme bulaştırırım diye korktum açıkçası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Plasti dip tavsiyemdir, istemedigin an da sokersin. Illa boyatayim dersen de yardimci olurum
Cd30 mu Cd30Mp3 mü ?
Cd30Mp3 olsa bile aux tesisatı mevcut olmayabilir.
Olur mu ya oldukca kolay uygulamasi var. Sen dip al ona da yardim ederimmaslak sanayide tampon sökme takma 200 boyaya da 250 lira isteyince bende plastidip yapiim dedim de elime yüzüme bulaştırırım diye korktum açıkçası
Dip i uygulamasi basit ama fiyat olarak çok pahalı abi ya :\ Bi ucuzlasinda heleOlur mu ya oldukca kolay uygulamasi var. Sen dip al ona da yardim ederim
Farkli bir forum da kampanya da, 35tlDip i uygulamasi basit ama fiyat olarak çok pahalı abi ya :\ Bi ucuzlasinda hele
Bildiğim bizde üretilmiyor amerikadan ithal ediliyordu ve uçak kargosuna terör olayları yüzünden alınmıyor gemi ile geldiğinden çok pahallı aslında ülkede bu kadar kimya müh. var biri kolları sıvasa ucuza belki yapılabilirDip i uygulamasi basit ama fiyat olarak çok pahalı abi ya :\ Bi ucuzlasinda hele
Cakmasi cok, yapmislar merak etme boyuyorsun ama sokemiyorsunBildiğim bizde üretilmiyor amerikadan ithal ediliyordu ve uçak kargosuna terör olayları yüzünden alınmıyor gemi ile geldiğinden çok pahallı aslında ülkede bu kadar kimya müh. var biri kolları sıvasa ucuza belki yapılabilir
Kafayı mı yemiş onlar servis bile 300e boyuyor herşey dahilmaslak sanayide tampon sökme takma 200 boyaya da 250 lira isteyince bende plastidip yapiim dedim de elime yüzüme bulaştırırım diye korktum açıkçası
Gecen sene Jom sattim bir sure. Malesef artik yok.arkadaslar aramızda 1.3 cdtı ıcın coıl satan varmı ?