***corsa d club ***

Plasti dip tavsiyemdir, istemedigin an da sokersin. Illa boyatayim dersen de yardimci olurum :)

maslak sanayide tampon sökme takma 200 boyaya da 250 lira isteyince bende plastidip yapiim dedim de elime yüzüme bulaştırırım diye korktum açıkçası :D

maslak sanayide tampon sökme takma 200 boyaya da 250 lira isteyince bende plastidip yapiim dedim de elime yüzüme bulaştırırım diye korktum açıkçası :D
Olur mu ya :) oldukca kolay uygulamasi var. Sen dip al ona da yardim ederim :)

Dip i uygulamasi basit ama fiyat olarak çok pahalı abi ya :\ Bi ucuzlasinda hele :)
Bildiğim bizde üretilmiyor amerikadan ithal ediliyordu ve uçak kargosuna terör olayları yüzünden alınmıyor gemi ile geldiğinden çok pahallı aslında ülkede bu kadar kimya müh. var biri kolları sıvasa ucuza belki yapılabilir

Bildiğim bizde üretilmiyor amerikadan ithal ediliyordu ve uçak kargosuna terör olayları yüzünden alınmıyor gemi ile geldiğinden çok pahallı aslında ülkede bu kadar kimya müh. var biri kolları sıvasa ucuza belki yapılabilir
Cakmasi cok, yapmislar merak etme boyuyorsun ama sokemiyorsun :D

Kafayı mı yemiş onlar servis bile 300e boyuyor herşey dahil

Geri