Corsa D Color Edition

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haklısınız, 2005 2006 100.000km'yi geçmiş araçlara bu parayı vermektense bu aracı görünce tamam dedim. Ben dizel sevmiyorum sorun orda. Benzinlinin keyfini vermiyor bence dizeller.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:11 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:16 ----------

50 liralik benzin aldim 96 km menzil gosteriyor ki alirken 38 falandi simdi bu araba bu kadar cok mu yakiyor?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

1.2 i20'ye 120 tl benzin aldım 427 km yol yaptı uzun yolda.

Hayırlı olsun bi lpg takılırsa yakıt tüketiminde nirvanaya ulaşılır, 20krş yakmaz :D Benzinde arabaya binmek zor olur :D

Hayırlı olsun bi lpg takılırsa yakıt tüketiminde nirvanaya ulaşılır, 20krş yakmaz :D Benzinde arabaya binmek zor olur :D
Tesekkurler, lpg icin en azindan 15000i gorsun diyorum bi de 130 km falan su an yol bilgisayari. Yavas yavas yukseliyor sanirim.
1.2 i20'ye 120 tl benzin aldım 427 km yol yaptı uzun yolda.
Uzun yolda bu da yapar bence. Biraz da arabaya alismam lazim. Kalostan sonra 2 hafta otomatik kullandim simdi manuel garip geldi

Aracimla 6ayi doldurdum, havalar iyiyken 6.8 e kadar dustu yakit tuketimi, soguklar 7.6 ya cikti. Uzun yolda 6 civari yakiyor 110 'dan asagiya dusmeden. Bu surecte arac 19000 km.'ye geldi eski lpgli aracimi bu kadar kullanmiyodum :) Genel olarak keyifli ve memnun kaldim diyebilirim. Degisiklik olarak; gunduz farlari turuncu yapildi. Plakalik iptali yapilip kenar cizgileri kalinlastirilarak app plaka gorunumu oldu. Ileride app plaka ve pleksi plakalik dusunuyorum.

f795629df488362d8d6e7783bb16f93c.jpg

d5d6b773721e78db7084df8d69311c7d.jpg

20172e47d3744db3fc003016bf747520.jpg

Araba çok şık duruyor allah kaza bela vermesin adapazarında olmasan bi 3,5 yay koyman gerektiğini söylerdim,son adapazar ziyaretimde yollar berbat durumdaydı

Araba çok şık duruyor allah kaza bela vermesin adapazarında olmasan bi 3,5 yay koyman gerektiğini söylerdim,son adapazar ziyaretimde yollar berbat durumdaydı
Tesekkur ederim. Aynen dediginiz gibi yollar ve kasisler sorun burda. Eski aracimda 3.5 yay vardi bikmistim artik cukurdan kacmaktan, kasislere neredeyse durarak girmekten.

Tesekkur ederim. Aynen dediginiz gibi yollar ve kasisler sorun burda. Eski aracimda 3.5 yay vardi bikmistim artik cukurdan kacmaktan, kasislere neredeyse durarak girmekten.

Yakın zamanda ada ya gelmeyi düşünüyorum opelle ama çukurdan kaçmaktan gideceğim yere varamam gibi geldi bir anda.Opelle son geldiğimde araçta normal yay lastik vardı hoplaya zıplaya gezdim :). Sonra rx8 le geldim sıkıntı olmuştu yollar, opel daha sert geliyor bu yay lastikle çarkdan serdivana giden yolları düzelttilermi? adapazarın neresinden?

Yakın zamanda ada ya gelmeyi düşünüyorum opelle ama çukurdan kaçmaktan gideceğim yere varamam gibi geldi bir anda.Opelle son geldiğimde araçta normal yay lastik vardı hoplaya zıplaya gezdim :). Sonra rx8 le geldim sıkıntı olmuştu yollar, opel daha sert geliyor bu yay lastikle çarkdan serdivana giden yolları düzelttilermi? adapazarın neresinden?
Erenlerdeyim ben ama her yerinden geciyorum genelde :) o yoldaki kasisler kucultulmustu gecen gun basbakan gelecek diye yarisini kazidilar falan ama yollar hep yama dolu. Corsanin suspansiyon sert kaliyor cogu yerde

Erenlerdeyim ben ama her yerinden geciyorum genelde :) o yoldaki kasisler kucultulmustu gecen gun basbakan gelecek diye yarisini kazidilar falan ama yollar hep yama dolu. Corsanin suspansiyon sert kaliyor cogu yerde

99'a kadar bende göçmen evlerdeydim sonra deprem, antalya... Devlet hastanesinin karşısında dubazade birane var oraya yolun düşerse asım ve samete benden selam söyle indirim yapsın ;) çocukluk arkadaşım olurlar, yenicamideki pub lar duruyormu gerçi en son lemanmı ne bi içkili mekan acılacaktı çarkta?

Aracınızı canlı canlı görünce konusu olduğu aklıma geldi.. Biraz geç olacak ama hayırlı olsun. Yalnız ön tampon eki sis farlarının yanındaki bağlantı yerleri rötuşlanmış gibi gördüm sanki.. Haricen aracınız çok güzel, maaşallah..

Geri