9 Ara 2014 #11 M mahoni86 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2014 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Siteyi ziyaret et Bende 2011 1.3 cdti corsa var sifir almistim simdi 63 binde 2 gun once dreksiyon ariza isigi yandi ve direksiyon sertlesti yetkili servisine goturdum bana dedikleri direksiyon beyni bozulmus 4-5 bin tl tutar dediler bu nasil is anlamadim
Bende 2011 1.3 cdti corsa var sifir almistim simdi 63 binde 2 gun once dreksiyon ariza isigi yandi ve direksiyon sertlesti yetkili servisine goturdum bana dedikleri direksiyon beyni bozulmus 4-5 bin tl tutar dediler bu nasil is anlamadim
9 Ara 2014 #12 kRm Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eyl 2013 Mesajlar 378 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et mahoni86' Alıntı: Bende 2011 1.3 cdti corsa var sifir almistim simdi 63 binde 2 gun once dreksiyon ariza isigi yandi ve direksiyon sertlesti yetkili servisine goturdum bana dedikleri direksiyon beyni bozulmus 4-5 bin tl tutar dediler bu nasil is anlamadim Genişletmek için tıkla ... sanayiye götür çok daha uyguna yaptırırsın sonra o servise tekrar git 4-5 bin diyen adamın ... ( hayal gücüne bırakıyorum gerisini)
mahoni86' Alıntı: Bende 2011 1.3 cdti corsa var sifir almistim simdi 63 binde 2 gun once dreksiyon ariza isigi yandi ve direksiyon sertlesti yetkili servisine goturdum bana dedikleri direksiyon beyni bozulmus 4-5 bin tl tutar dediler bu nasil is anlamadim Genişletmek için tıkla ... sanayiye götür çok daha uyguna yaptırırsın sonra o servise tekrar git 4-5 bin diyen adamın ... ( hayal gücüne bırakıyorum gerisini)