corsa d egsoz ucu

ben uç takıcam zaten yarın alıyorum inş :D

ben uç takıcam zaten yarın alıyorum inş :D

Bende gecen alıyordum da vazgectım ama almayı dusunuyorum belkı egzos yaptırım sen boxdan yararlandın bızde hava fıltresı felan basladık bakalım :D

yanlış hatırlamıyorsam 150 civarı idi ben sormuştum çift yapacağım zaman ama oldu baya

çagatay öncelikle hayırlı olsun, nasıl egsoz ucundan memnunmusun?

teşekkür ederim kusura bakma biraz zaman geçmiş aradan :D egsoz ucundan memnun kaldım hiç ses yok ıslık vs görüntü olarak ta güzel duruyor siteye koydum diye hatırlıyorum fotosunu ama koymadıysam yarın eklerim

Bende gecen alıyordum da vazgectım ama almayı dusunuyorum belkı egzos yaptırım sen boxdan yararlandın bızde hava fıltresı felan basladık bakalım :D

ben krom taktırdım işte egsozcunun bana 50 tl borcu vardı 25 de ben verdim oval büyük bişey tampondaki kesiği doldurcak şekillde oldu:)

ben göremedim nasıl durdugunu görürsem bende taktırabilirm cekindigim bi konu var gerci arac folyo kaplama oldugu için folyoya zarar verirmi temas ettigi yerde veya dumandan bişi olurmu acep :S

bole sacma bır parcca ııcn neredeyse tamamen gereksız olan yetkılı servıse gtımenıze gerek yok hangı sanayıe gıtsenız 30 40 lıraya (tam emmın degılım ) takarlar arkdaslar

bole sacma bır parcca ııcn neredeyse tamamen gereksız olan yetkılı servıse gtımenıze gerek yok hangı sanayıe gıtsenız 30 40 lıraya (tam emmın degılım ) takarlar arkdaslar

25 tlye egsozcuda taktırdım ben:D

ben göremedim nasıl durdugunu görürsem bende taktırabilirm cekindigim bi konu var gerci arac folyo kaplama oldugu için folyoya zarar verirmi temas ettigi yerde veya dumandan bişi olurmu acep :S

o konuda hiçbir bilgim yok en doğrusunu kaplayanlar bilir bence

Geri